kaç gecedir gördüğüm rüya :(

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Kızlar benim üniversite de aşık olduğum ama benim saçma sapan hatalarımdan dolayı birlikte olamadığım bir sevdiğim vardı.
Bikaç gecedir rüyamda ağlıyor hıçkıra hıçkıra hemde.
Ben yanına gidiyorum özür diliyorum neyin var diyorum görmüyor beni. sesimi duyurmaya çalışıyorum duymuyor. ama çok kötü ağlıyor. ne demek bu sizce:(

Ben yaptığım hata için ondan çok kez özür dilemiştim ama o kabul etmemişti. Şu bir gerçekki ben gerçekten pişmanım onu üzdüğüm için :14:
Çok aklıma takılıdı ne şimdi bu rüya. Tam alışıyorken onun yokluğuna :14::14:

Bilinçaltınızın bir oyunu sadece bence.

uzun zamandır hiç düşünmedim. veya bi başkasıyla konuşmadım adını anmadım. birden bire nerden çıktıysa :50:

bilinç altı kesinlikle bende kaç kez gördüm ilk çalıştığım işyerinde biri vardı taaa üniverstedeydim başlarda istememiştim onu oda çok uğraşmıştı ben yine istememiştim işten ayrılınca tamamen koptuk ilişkide yaşamamıştık ama alışmıştım ona çook rüyalarıma girdi taaa ki eşimi tanıyana kadar zaten ben işten çıkınca hemen evlenmişti ne hikmetse yani oluyor cnm böle şeyler bence bi anlamı yok at aklından gitsin biten bitmiştir hayır olsun de geç

Son düzenleme:
uzun zamandır hiç düşünmedim. veya bi başkasıyla konuşmadım adını anmadım. birden bire nerden çıktıysa :50:

Senin düşünmene hiç gerek yok ki canım, farkında bile olmadığın bir takım şeyler, bir söz, bir koku, bir şarkı, bir görüntü, üzerinde durmadığın herhangi bir şey bilinçaltını tetiklemiştir. Aklına kötü şeyler getirme, hayırlısı böyleymiş demek ki hakkınıza, düşünmemeye çalış.

6. hisleriniz kuvvetli değilse muhtemelen bilinçaltınızdan kaynaklanıyor.

Mesela ben uzun zamandır düşünmediğim görmediğim birini rüyamda gördüğümde ya ondan haber alıyorum ya da onunla ilgili birşeyler duyuyorum. Öyle birşey de olabilir. Ya da içinde bulunduğu durum malum oluyordur belki...

hislerime oldukça güvenirim.
Az önce nette üye olduğu profillere baktım. 1 aydır hiç girmemiş. Oysa hiç çıkmazdı.
Çalıştığı yerde tanıdığım bir arkadaşım var. Ona sordum az önce çaktırmadan izin almış.
Nedense onunla ilgili huzursuzluklarım var. Hasta falan mı acaba :14:

Back
X