- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Ayni sehirdeyiz. Biraz uzak sadece evlerimiz. O uzakta oturuyor herkese. Oyle tercih etti. 1 saatten biraz fazla sürüyor yol.
Tum ihtiyaclarini kayinvalidesi karsilar zaten. O konuda bir sorun yok. Ablam biraz ilgi delisi oldu hamilelikle birlikte. En çok kendi çocuğu sevilsin sevgi bolunmesin diye benim çocuk yapmamı istemedi mesela. Babama da doğum yaptığında yillik izne ayrılmasını söylemiş. Isin ozu nasıl kırmadan hallederim bu konuyu.
Kayinvalidesini kendisi istedi. Kadin aksam kendi evime gidiyim diyor ama ablam izin vermiyor. Kendisinde kalmasını istiyor. Tercih meselesi. Ben dr kadının yanında rahat edemem ki zaten. Kayinbabasi da kalacak bir de.Öncelikle kaynanadan ziyade insanın kendi anası kalmalı çünki loğusa rahat olamaz gaz olur akıntısı olur vs, annen kalamicaksa bilemem ama benim ablam olsaydı ben 1 hafta kalır yardım ederdim kaynanadanda korurdum.
Ozaman öğle gidin akşam dönün benceKayinvalidesini kendisi istedi. Kadin aksam kendi evime gidiyim diyor ama ablam izin vermiyor. Kendisinde kalmasını istiyor. Tercih meselesi. Ben dr kadının yanında rahat edemem ki zaten. Kayinbabasi da kalacak bir de.
Ablanıza sorar mısınız. Ben de yıllık izin alayim mi. Hatta doymazsa istifa edeyim?Tum ihtiyaclarini kayinvalidesi karsilar zaten. O konuda bir sorun yok. Ablam biraz ilgi delisi oldu hamilelikle birlikte. En çok kendi çocuğu sevilsin sevgi bolunmesin diye benim çocuk yapmamı istemedi mesela. Babama da doğum yaptığında yillik izne ayrılmasını söylemiş. Isin ozu nasıl kırmadan hallederim bu konuyu.
Bu olaya da çok sinir oluyorum.Hastaneye gideceğim zaten. Eve geçince de goderim yanına tum gun dururum ama haftada kac gun gitmem gerek acaba. Surekli gelceksin artik benden cikmazsin filan diyor. Bu git gelleri haftada kac gun yapmam gerek. Kac hafta devam etmem gerek. Esimle de ziyaret ederiz ama onu da devamli goturemem. Bir yada iki kere de eşimle gideriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?