• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kac hafta hamileyim???yardim edinn

Selcaaan

birsen birben BIRDE BEBEGIMIZZ :)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
160
102
13
31
Canlarim..
yardim edermisinz???

Ben tüp bebekle hamile kaldim cok sükürrrr..

Ama kac haftalik oldugunu cozemedim.. turkiyedeki tüp bebegi yapan doktorum 6 haftalik diyor.. ama yasadigim yerdeki hollandadaki 7 haftalik ama bebek 6 haftalik gzukuyo diyip morel bozuluyo..

Siz belki yardim edebilirsiniz..

Son adet tarihimn ilk gunu 05-08
yumurtalar 17-08 toplandi
21-08 transfer yapildi
kac haftalik oluyo simdiiiii????

Canlarim..
yardim edermisinz???

Ben tüp bebekle hamile kaldim cok sükürrrr..

Ama kac haftalik oldugunu cozemedim.. turkiyedeki tüp bebegi yapan doktorum 6 haftalik diyor.. ama yasadigim yerdeki hollandadaki 7 haftalik ama bebek 6 haftalik gzukuyo diyip morel bozuluyo..

Siz belki yardim edebilirsiniz..

Son adet tarihimn ilk gunu 05-08
yumurtalar 17-08 toplandi
21-08 transfer yapildi
kac haftalik oluyo simdiiiii????
transferden önce 14 günlük olduğu kabul ediliyor.sonraki günleri de üzerine ekle kaç hafta olduğunu bulursun.benim hesaplarıma göre bugün 7+1 olmuşsun.internette -tüp bebek hamilelik hesaplama- yaz ordan otomatik hesaplayıcı çıkıyor ona hesaplatabilirsin.

transferden önce 14 günlük olduğu kabul ediliyor.sonraki günleri de üzerine ekle kaç hafta olduğunu bulursun.benim hesaplarıma göre bugün 7+1 olmuşsun.internette -tüp bebek hamilelik hesaplama- yaz ordan otomatik hesaplayıcı çıkıyor ona hesaplatabilirsin.

Biliyorum canim cok sagool..
ama bizim burdaki doktorlar yumurta toplamindan 14 gun geriye sayiyorlar..
Ondan kafam karisti.. o yuzden bebegim 1 hafta kucuk gozukuyo diyolar .. turkiyedeki doktor ise kucuk felan degil zaten oldugu gibi diyo o yyzden kafam iyicene karisti..

17 -08 yumurtalar toplandi 14 gun geriye saydigm zaman 03- cikiyo o zaman benim adetim daha baslamamisti bile sacma degilmi???

Ondan kafam karisti.. o yuzden bebegim 1 hafta kucuk gozukuyo diyolar .. turkiyedeki doktor ise kucuk felan degil zaten oldugu gibi diyo o yyzden kafam iyicene karisti..

17 -08 yumurtalar toplandi 14 gun geriye saydigm zaman 03- cikiyo o zaman benim adetim daha baslamamisti bile sacma degilmi???
tüp bebekte kullanılan ilaçlar adet gününü falan değiştiriyor.transfer için kullanılan ilaçlarda öyle kimi 15gün kullanınca rahmi kalınlaşıp transfere hazır oluyor kiminde dahada uzuyor bu süre.onun için adet günü önemini yitiriyor.
tüp bebek doktorunu dinle çünkü ultrason aletleri üretildiği yerdeki ırka görede büyük yada küçük ölçebiliyormuş.o ırka göre ayarlandığı için.avrupadaysan muhtemelen o yüzden öyle.mesela japonyaya gitsen daha farklı olacaktı.

o yumurta toplama değil transfer gününden geriye 14gün

Back
X