- 29 Eylül 2021
- 1.326
- 317
- 73
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 Eylül du son adet tarihim de ben. Bilmiyorum nasıl hesaplandiginiSon adet tarihine göre hesaplanıyor muhtemelen 3 veya 4 haftalıktır
Son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz.
3 haftalık gibi kanama ağrı vs olmadikca kadın doğuma boşuna gitmeyin iki günde bir sonucunuzun en kotu yüzde 70 artışı sağlanmalı onu takip edin çünkü kese 2000 bin civarinda gorunuyo ve sizinki şuan çok yeni folikasit başlayın doktorunuz önermiştir. Asılma ağır kaldırma gibi vs yapmayın çünkü tam tutunma aşamasıArkadaşlar geçen günde kan verdim 18.31 çıktı doktorum dedi yine gel gitim bu seferde 69.34 pozitif yazıyor acbq kaç haftalığım bilen var mı pazartesi yine gidecem de merak ediyorum
Aynen doğru doktorun folik asit önerdi aldım şöyle3 haftalık gibi kanama ağrı vs olmadikca kadın doğuma boşuna gitmeyin iki günde bir sonucunuzun en kotu yüzde 70 artışı sağlanmalı onu takip edin çünkü kese 2000 bin civarinda gorunuyo ve sizinki şuan çok yeni folikasit başlayın doktorunuz önermiştir. Asılma ağır kaldırma gibi vs yapmayın çünkü tam tutunma aşaması
Şöyle Doktorum zaten folik asit önerdi ben aldım Folik asitin kullanıyorum iki gündür asılma ne acaba ben tam bilmiyorum da ağır kaldırmıyor ben onlara dikkat ediyorum dağ asılma ne onu bilmiyorum vallahi Şöyle ki yani ben kadın doğuma gidiyorum ama özele gidiyorum Hani siz burada demişsiniz ki sonucunda en kötü yüzeyde yüzde yetmiş altı sağlam an onu takip edin onu nasıl takip edebilirim mesela3 haftalık gibi kanama ağrı vs olmadikca kadın doğuma boşuna gitmeyin iki günde bir sonucunuzun en kotu yüzde 70 artışı sağlanmalı onu takip edin çünkü kese 2000 bin civarinda gorunuyo ve sizinki şuan çok yeni folikasit başlayın doktorunuz önermiştir. Asılma ağır kaldırma gibi vs yapmayın çünkü tam tutunma aşaması
Canım asılma derken mesela raflardan ayağını kadirircasina hareket etmen uzanman filan bunlar onerilmiyo ilişki doktorun daha iyi bilir ama bunlar önlem amaçlı yapılan şeyler sen elinden geleni yap nasipse zaten senindirŞöyle Doktorum zaten folik asit önerdi ben aldım Folik asitin kullanıyorum iki gündür asılma ne acaba ben tam bilmiyorum da ağır kaldırmıyor ben onlara dikkat ediyorum dağ asılma ne onu bilmiyorum vallahi Şöyle ki yani ben kadın doğuma gidiyorum ama özele gidiyorum Hani siz burada demişsiniz ki sonucunda en kötü yüzeyde yüzde yetmiş altı sağlam an onu takip edin onu nasıl takip edebilirim mesela
O değer mesela mesela kaç günde yükseldi pazarteside çağırmış ozele de on gün ücretsiz diye biliyorum her hastane öylemi emin değilim ama yine kan için ayrıca ücret alınıyor yani şuan o değerin 2000 olması gerek kese oluşumu için oda yaklasik bir haftayı filan bulurArkadaşlar geçen günde kan verdim 18.31 çıktı doktorum dedi yine gel gitim bu seferde 69.34 pozitif yazıyor acbq kaç haftalığım bilen var mı pazartesi yine gidecem de merak ediyorum
Son adet tarihine göre 4hafta 1 günlük hamilesin. Sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar geçen günde kan verdim 18.31 çıktı doktorum dedi yine gel gitim bu seferde 69.34 pozitif yazıyor acbq kaç haftalığım bilen var mı pazartesi yine gidecem de merak ediyorum
Çok teşekkür ederim sağ ol canım zaten para bizde gideceğim bu kan sonucu için özele Ondan sonra gitmeyi düşünmüyorum Doktor sürekli kan diyor Kan Ver her Kan Ver işte 50 TL muayene ücreti 300 TL yani o yüzden dediğin gibi yapacağım ağrı kanama olmadığı sürece gitmeyeceğim Teşekkür ederim bu arada Sağ ol☺❣Canım asılma derken mesela raflardan ayağını kadirircasina hareket etmen uzanman filan bunlar onerilmiyo ilişki doktorun daha iyi bilir ama bunlar önlem amaçlı yapılan şeyler sen elinden geleni yap nasipse zaten senindirtavsiyem kanaman agrin vs yoksa şu durumda zaten kadın doğuma gitmene gerek yok çünkü ozele de gidiyomussun para tuzağı açıkçası çünkü aynı testlerin zaten şuan en basitinden aile hekimin yapıyor . Beta değerini iki günde yada 4 günde bir kontrol ettir sağlıklı bir gebeliğin düzenli artışta sağlanıyor hesaplama yapacaksın doktor zaten söyler . Folikasit kullanmaya başla ama ağrı kanama vs olursa direk acile yada kadın doğuma gitmeni oneriyorum .
Ay çok teşekkür ediyorum inşallah sağolunSon adet tarihine göre 4hafta 1 günlük hamilesin. Sağlıkla gelsin inşallah![]()
Ne demek rica ederim direk aile hekimine gitseydin daha güzel olurdu bende bilmedim özele para dayanmiyo sürekli gittim ama mesela on gün içinde gitsem bile kirin oluyodu o yüzden hele ki şu durumda gereksiz özelÇok teşekkür ederim sağ ol canım zaten para bizde gideceğim bu kan sonucu için özele Ondan sonra gitmeyi düşünmüyorum Doktor sürekli kan diyor Kan Ver her Kan Ver işte 50 TL muayene ücreti 300 TL yani o yüzden dediğin gibi yapacağım ağrı kanama olmadığı sürece gitmeyeceğim Teşekkür ederim bu arada Sağ ol☺❣
Anladım sağolunNe demek rica ederim direk aile hekimine gitseydin daha güzel olurdu bende bilmedim özele para dayanmiyo sürekli gittim ama mesela on gün içinde gitsem bile kirin oluyodu o yüzden hele ki şu durumda gereksiz özelşuan desen ki ikinci olursa uninin özel bölümü var ve daha uygun testler hep içerisinde
Ne demek yine bişey olursa özelden de yazabilirsinizAnladım sağolun![]()
Teşekkür ediyorumNe demek yine bişey olursa özelden de yazabilirsiniz