kaç haftalık bebeğim

melek1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
100
9
46
dün test yaptırdım beta hgc 89.28 çıktı kaç haftalık hamileyim.ne kadar olunca kese görünür yarın doktora gitmelimiyim.yarrdımcı olun..anneler

canım muhtemelen 1-2 haftalık ..ben 6-7 haftalıkken 1200 dü beta hcgm...sakin ol keseden meseden sanane gereksiz işlemlere tabi olma kese görünüyomu falan diye ultrasonlara girme..

benim sonucum 45 çıkmıştı 3 haftalık demişti doktor nete beta hcg sonuçlarına göre bebeğim kaç haftalık yaz daha iyi olur
öğrendikten 2 hafta sonra çağırdı doktor kesem göründü

merhaba.Öncelikle tebrikler.

Muhtemelef 3-4 haftalık falandır.Doktora gitmen için erken.Çünkü gitsende hiçbişiy görünmez daha.Adet geçtikten 2 hafta sonra falan git.yani 6 haftalıkken falan gidersen en azından kese görünür Allahın izniyle.

İnternetten gebelik takvimi diye arattır orda doktora gitmen gereken tarihide yazıyor genelde.ODa yardımcı olur.

Kizlar mrb.bende dun ogrendim 1015 mis..kac haftaliktr acaba? Ve ne zaman doktora gtmeliyim.cok tesekkurler

canım son adet tarihin üzerinden hesaplanıyor... diyelimki son adet tarihin 29 haziran..... adet döngülerin 28 günde bir diyelim,,,bugün itibariyle 4 hafta 3 günlük hamile olursun......... kk da da var gebelik haftası hesaplama oradan bakabilirsin.. keseyi görmek için 1 hafta civarı bekleyebilirsin vajinal usg de 1000-3000 arası değerlerde,,karından usg ile 5000-6000 arası değerlerde kese görünür... vajinal yerine karından usg yi tercih et:34: hayırlı uğurlu olsun inşallah

Ewet 4 hafta 3 gunluk..bayramdan sonra gidicem insallah ..cok tesekkur ediyorum bilgilerin icin..allah herkese nasip etsin insallah

Back
X