kac haftalik hamilesiniz

aman olsun kızlar alalım kiloları bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilolar nASıl olsa gider

ben 10. haftaya yeni başladım ben henüz zayıflama aşamasındayım. midem bulandığı için doğru düzgün bişey yiyemiyorum. 48 kilo ile başlamıştım şimdi 47'yim.

bende 8+1 haftalık hamileyim boyum 1.78 kilom 59 du suan 57 oldum midem cok kötü günün her saati iştahım hiç yok :S ilerki haftalarda düzelir inşallah :Saruboceq: hemipize sağlıklı hamilelikler bebekler diliyorum :lepi:

canım doktorlar
5 aya kadar en fazla 1 kg almak gerek
6. ayda 2 kg
7. ayda 2-3 kg
8. ayda 2-3 kg
9. ayda 3-4 kg bıle alınıyormus benım dr 5 ayda 1 kg almaya calıs demıstı
tabı benım hamılelık bebekle sonlanmadı hayırlısı

bu benim ikinci hamileliğim birincisinde 44 kiloyla hamile kaldım 15 kilo aldım 3 kilo doğurdum. şuan24 haftalık hamişim 3-4 kilo aldım birz ağır gidiyorum galiba ama bebşimin kilosu iyi dedi dr. bakalım hayırlısıyla ne olacak. herkeze kolay doğumlar. arkadaşlar sağlıklı beslenelim bebişlerimiz için.

27. haftamdayım 7 kilo aldım.
5. aya kadar 1 kg diye okudum ben bunun normal olduğunu düşünmüyorum, bulantısı olan anneler için belki mümkün olabilir ama benim gibi hiç aşerme bulantı çekmeyenler nasıl 1 kg başarsın a a kızlar :kedi:

ilk hamileligimde 50 ile başladım 70 ile doguma grdim..'(20 kilo aldım)
şuan 16 haftalık hamileyim.56 ile başladım.şuan 54 kiloyum.....

öncelikle bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah..ben 20 haftalık hamileyim ve şu ana kadar 6 kilo aldım ama ben çok zayıftım o yüzden şimdiki halimden çok memnunum 20 ye kadar yolu var :)

hamile kalmadan once zayıftım 172/53,54 kiloydum simdi 62 kiloyum 27 hafta hamileyim, kilolar hiç belli değil, aynıyım sadece gobeğim çıktı, doktorum bende memnunuz... ilk aylarda hemen 4,5 kilo aldım şimdi yavaş ayda bir kilo... inşl son 3 ayda fazla almam....

Bugün 26. hafta bitti. Toplamda 10,5 kilo aldım. İlk üç ay çok hızlı kilo aldım. 12. haftanın sonunda 6,5 kilo almıştım. Sonradan yavaşladı allahtan. Ama yine de fazla tabi

16.haftama girdim 10 kilo aldım 65 kiloyla hamile kaldım bundan sonraki aylarda ne yapcam bilmiyorum.

22 haftalık hamileyim ve 73,5 ile hamile kaldım ilk 4 ay zayıfladım 6,5 kilo verdim 67 oldum şimdi 69 kiloyum umarım çok kilo almam çünkü ben aldığım kiloları veremiyorum:kedi:

merhabalar bende 37 haftalık hamileyim 4 kilo aldım 68 kiloyla hamile kaldım şuna 72 kiloyum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…