Kaç haftalık hamileyim? Şaşkınım 😕

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Merhaba kızlar sat 20 mayıs hesabıma göre bugün 5+1 olmam lazım ama 2 gün önce beta sonucum 975 cikti ve aile hekimi 3 haftalık dedi gerçekten anlamadım

Evet bende böyle biliyorum onun için kafam karıştı sonucumda da sadece 975 yazıyor haftalar vs yazmıyor
Siz zaten kese görmeye kadın doğuma gittiğiniz zaman ultrasondan da dr haftasını söyleyecek. Ama tabiki son adet tarihimize göre hesaplıyoruz.

Siz zaten kese görmeye kadın doğuma gittiğiniz zaman ultrasondan da dr haftasını söyleyecek. Ama tabiki son adet tarihimize göre hesaplıyoruz.
Aile hekimim dedi ki 2,3 hafta sonra kadın doğuma gidin orada devam edin

Ben ovulasyon testi ile takip yaptim bir gebenin günlüğü Ebru Ceylan abla ile ve gününde yumurtlamistim

Merhaba Benim de son adet tarihim sat 20 Mayıs. Bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ama cesaret edip bir tahlil vermeye gidemedim. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyor insan. Rabbim hepimizi sevindirsin.

Merhaba kızlar sat 20 mayıs hesabıma göre bugün 5+1 olmam lazım ama 2 gün önce beta sonucum 975 cikti ve aile hekimi 3 haftalık dedi gerçekten anlamadım
Degerim 669 iken 4+1 gunluktum ben. Beta degerine bakarak hafta yorumu çok yapilmaz diye biliyorum çünkü deger aralıkları geniş googleda sorgulayinca bile atiyorum 2000 değeri hem 6. hem 7.haftayı gosteriyor olabilir

Aile hekimi bilemez canım onu...kadın doğum uzmanı na gittiğinde ultrasonda keseyi gördüğünde haftasını da söyleyecektir sana..yok yere kafanı karistirma

Back
X