Hmm anladım canım teşekkür ederimCanim beta hcgnin haftalik ile hicbir alakasi yok.
Son adet tarihinden bu gune kadar gecen haftalardır hamilelik haftasi.
Yumurtlama dönemin demek mi canim o yüzden ki pko varmış cok normal bir durum.arkadaşlar merhaba ,
polistk overdim doktora kontrole gittiğimde çocuk düşünmediğimiz için adet söktürücü ve doğum kontrol hapını vermişti. şuan çocuk düşünüyoruz ve 1 aydır da doğum kontrol hapını bıraktım korunmasız ilişkiye giriyoruz. en son adet başlangıç tarihim ayın 16 sı , doktora kontrole gittim pazartesi günü hamilelik planma için hemde adetim geçtiği için hamilelik bi yana bıraktığım an düzensiz mi oluyor korktum açıkcası. vajinal ulst. ile kontrol etti yumurta 17 mm di , bugün tekrar gittim 21 mm olmuş cuma yine gel dedi , ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi, normalde adetimde geçti neden böyle anlamadım doktrada soramadım başına gelen var mı ?
canım anlayamadım rica etsem açık yazar mısın , teşekkürlerYumurtlama dönemin demek mi canim o yüzden ki pko varmış cok normal bir durum.
Şimdi sende en son martin 16sinda adet oldun degil mi arkadasim?canım anlayamadım rica etsem açık yazar mısın , teşekkürler
8 marttan bugune kadar test yapmadiniz mi hic?? 23 subattaki iliskinin sonucu icin 8 mart erken. Ama su an test yaparsanız cikar. 9 gun gecikme cok fazlaKızlar merhaba,
Ben birşey danışmak istiyorum 2 yıllık evliyim, şimdiye kadar çocuk dusunmuyorduk ama son 2 aydır düşünmeye basladık. en son adetimi 11 şubatta gördüm.16 subatta reglim bitti. 23 şubatta ise eşimle beraber olduk.. eşim ile ilişkiden sonra dayanamayıp 4 gün sonra yani 27 subatta kan da baktırdım 2,40 çıktı.. daha sonra ise 8 martta tekrar baktırdım bu sefer de 1,20 çıktı :/ 2 gündür ise idrarda bakıyorum hemen cıkmıyor fakat 20-30 dk içerisinde belli belirsiz bir çizgi çıkıyor. Çıkmıyor da olabilir belkide hayal görüyorum o kadar yok denecek kadar az :) heheheheh :) kanda baktırmaya korkuyorum cesaret edemiyorum.Şuan 9 günlük adet gecikmem var.. akıl verinnnnhiç adet belirtim yok, ne göğüs agrısı ne birşey. ama son 1 haftadır belimde , özellikle sabahları inanılmaz bir ağrı ile uyanıyorum, karın,kasık ağrım da mevcut bunlar adet olacağım zamanlar da da olurdu.. ama 2-3 gün ağrı çeker ve regli olurdum.. 1 haftadır durum aynı ama gelmiyor . sizce stresten miiii:/
hayır canım 16 şubat adet başlangıcımdı mart değilŞimdi sende en son martin 16sinda adet oldun degil mi arkadasim?
TEST YAPTIM AMA İDRAR TESTİ YAPTIM DEDİĞİM GİBİ ONLARDA DA NE OLDUĞU BELLİSİZ. BUGÜN TEKRAR YAPTIM SABAH BİŞEY ÇIKMADI.. HAYIR İŞİN İLGİNÇ YANI 28 YASINDAYIM SUANA KADAR 1 KEZ REGL DÖNEMİM GECİKMEMİŞTİR. EĞER GECİKME İSE İLK OLACAK YANİİİ :) BU HAFTA DA BEKLEYİP EĞER GELMEZSE BİR KADIN DOĞUMA GÖRÜNMEYİ DUSUNUYORUM :/ GEBELİK ZANNEDİYORUM Kİ YOK8 marttan bugune kadar test yapmadiniz mi hic?? 23 subattaki iliskinin sonucu icin 8 mart erken. Ama su an test yaparsanız cikar. 9 gun gecikme cok fazla
9 gunluk gecikme idrar testinde çıkardı kesin. Bence gidin bir doktora. Mevsim degisikligi veya stresten olabilir gecikmeTEST YAPTIM AMA İDRAR TESTİ YAPTIM DEDİĞİM GİBİ ONLARDA DA NE OLDUĞU BELLİSİZ. BUGÜN TEKRAR YAPTIM SABAH BİŞEY ÇIKMADI.. HAYIR İŞİN İLGİNÇ YANI 28 YASINDAYIM SUANA KADAR 1 KEZ REGL DÖNEMİM GECİKMEMİŞTİR. EĞER GECİKME İSE İLK OLACAK YANİİİ :) BU HAFTA DA BEKLEYİP EĞER GELMEZSE BİR KADIN DOĞUMA GÖRÜNMEYİ DUSUNUYORUM :/ GEBELİK ZANNEDİYORUM Kİ YOK
16 Şubat canım Mart değilŞimdi sende en son martin 16sinda adet oldun degil mi arkadasim?
Şimdi sizde pko varya o da gecikme yapiyor adette ve sizde bu sebeple muhtemelen ya 2. Kez ovulasyon yaşıyorsunuz yani yumurtama hamile kalma şansı yuksek gunlerinizi yaşıyorsunuz ya da o zamandan beri ilk defa yumurtlama yaşıyorsunuz.16 Şubat canım Mart değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?