Ne kadar ilginç bi doktor 5+1 günlüksünüz sata göre bende bu haftada keseyi görüp 2 hafta sonrasında kalp atışını duymuştum darısı size inşallah :)
Haftası yok olurmu 2 hafta sonra gel dediyse 5 haftalık olabilir son adet tarihiniz nedir ?Arkadaşlar merhaba benim en Son 9kasım adet başlangıcımdı. Sonra adetime 1gün kala gebelik testi kanda pozitif çıktı bugün doktora gittim ve küçük bir kese görünüyor kalp atışları için 2hafta sonra gel dedi kaç haftalık hamileyim diyince haftası yok dedi anlamadım kızlar.. :-(
9 kasım dı canımHaftası yok olurmu 2 hafta sonra gel dediyse 5 haftalık olabilir son adet tarihiniz nedir ?
Dediğim gibi 5 hafta 1 günlük hamilesin şuan9 kasım dı canım
Aynı durum bende oldu adete 4 gün kala pozitifi görünce anca adet günümden 1 gün sonra falan gidebilmiştim doktora. Küçücük kese göründü bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. O zaman 4 hafta 3 günlük hamileydim. Senin de yaklaşık bu kadarlıktır canım.Arkadaşlar merhaba benim en Son 9kasım adet başlangıcımdı. Sonra adetime 1gün kala gebelik testi kanda pozitif çıktı bugün doktora gittim ve küçük bir kese görünüyor kalp atışları için 2hafta sonra gel dedi kaç haftalık hamileyim diyince haftası yok dedi anlamadım kızlar.. :-(
Aynı durum bende oldu adete 4 gün kala pozitifi görünce anca adet günümden 1 gün sonra falan gidebilmiştim doktora. Küçücük kese göründü bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. O zaman 4 hafta 3 günlük hamileydim. Senin de yaklaşık bu kadarlıktır canım.
Ne demek canım benim... Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin. Umarım bebişini de sağlıkla ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin allahım....Valla içimi rahatlattın canım çok teşekkürler sizin gibi tecrübe sahibi olanların burda yol gösterici olması çok güzel
hemen hemen aynı durumdayız canım. bende dün gittim dr a ve hamile olduğumu öğrendim sat a göre tamam 4 hafta 3 günlük falan hamileyiz ama bana dr un demesi henüz 2-2,5 haftalıksınız çok çok küçük daha. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarına bakalım dedi. sende benden 1 hafta öndesindir. benim sat 15kasımdı.Arkadaşlar merhaba benim en Son 9kasım adet başlangıcımdı. Sonra adetime 1gün kala gebelik testi kanda pozitif çıktı bugün doktora gittim ve küçük bir kese görünüyor kalp atışları için 2hafta sonra gel dedi kaç haftalık hamileyim diyince haftası yok dedi anlamadım kızlar.. :-(
hemen hemen aynı durumdayız canım. bende dün gittim dr a ve hamile olduğumu öğrendim sat a göre tamam 4 hafta 3 günlük falan hamileyiz ama bana dr un demesi henüz 2-2,5 haftalıksınız çok çok küçük daha. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarına bakalım dedi. sende benden 1 hafta öndesindir. benim sat 15kasımdı.
Betan kacti?
İyiymiş benim son adet 24 ekm 3 haftalik düşük üstüne gebe kaldim 3 aralikta betam 12320 cıktı cogul olabilir dedi
Amin canim insallah Allah bebeklerimizi korusun 15 ay sonunda hamileyim ama korkularim var eşim kiziyo yeter bukadar takma kafana ama olmuyor saglikla dogsun baskada birsey istememNe kadar güzel Allah gönlüne göre versin canım
Amin canim insallah Allah bebeklerimizi korusun 15 ay sonunda hamileyim ama korkularim var eşim kiziyo yeter bukadar takma kafana ama olmuyor saglikla dogsun baskada birsey istemem
Allahim tum bdbek isteyenlere versin amin hickimsenin kucagi boş kalmasin ya rabbimAynen bu kadar kafana takma bebeğinde etkilenir.. Stres yapma çocuğunu düşün.
Herşeyin güzel olacağını düşün ve bol bol dua et.
Genelde kalp atışı için 6.hafta da çağırıyor doktorlar büyük ihtimalle 4 4,5 haftalık tırArkadaşlar merhaba benim en Son 9kasım adet başlangıcımdı. Sonra adetime 1gün kala gebelik testi kanda pozitif çıktı bugün doktora gittim ve küçük bir kese görünüyor kalp atışları için 2hafta sonra gel dedi kaç haftalık hamileyim diyince haftası yok dedi anlamadım kızlar.. :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?