Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah Rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsin inş nasıl bir duygu annelik???benimki donmedi 39+1 de en son bakti doktor ve sezaryan oldum o gun.memnun kaldim ben acikcasi.randevu ile gittim anestezimi aldim.uyandigimda bebegi yanima getirdiler.sonrasinda da 2 hafta zorluk cektim sonra toparlandim.hakkinizda hayirlisi olsun.
Yok aksine çok istiyorum normal dogumuDoğum korkunuz var mı?
Yani normal doğum korkusu?
Var ise büyük ihtimal dönmez.
Biraz geç olmuş .
Aman sağlıklı doğsun da gerisi mühim değil tabii.
Benim oğlan daha rahme ters düştü, 12 haftalıkken bile başı aşağıdaydı veledin .
Ağzıma ağzıma az tekme yemedim o sebeple,
41. Haftada doğdu kendisi. Ama tam olarak doğum pozisyonu baya kafa açısıyla fln 39 . Haftada girmiş. Doktor ıkınsan çıkacak diye dalga geçerdi.
tabi ki normal dogum olsun dogali olsun ister insan ama her iki tur dogumdan memnun kalani da var kalmayani da var forumda denk gelirsiniz.ilk aylar bebek bakimindan pek bisey anlamiyorsunuz ama 6 aydan sonra daha cok hissediliyor :)Amin inşallah Rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsin inş nasıl bir duygu annelik???
Sezeryan sonrası ilk 20 gün yardımsız pek olmuyormuş evet.Yok aksine çok istiyorum normal dogumu
Benım annem yok kayınvalıdem ıyı birisi ama ıhtıyatta kalıyorum hani kendi isimi kendim yapmayı seven biriyim ve cocugum normal yoldan gelsın ıstyrm sonucta sezeryan ameliyat
Benım annem evde makat dogum yapmış tek basına düşün...Sezeryan sonrası ilk 20 gün yardımsız pek olmuyormuş evet.
Normal doğumda doğurup kalkıp gidiyorsun kucağına alıp. 1-2 gün işte adet sancısı gibi sonra zaten asıl konun elindeki bebe ve memendeki süt oluyo. Sezeryan haliyle zorluyor.
Eskiden ters doğurtuyorlarmış, en fazla kolu omuzu fln çıkıyor ama önermiyor doktorlar artık. İçerden döndürme olayı varmış, ebeler yapıyormuş ama o da riskli diyorlar. Bi de internette araştordın mı bazı egzersizler varmış. Vajinaya ışık tutma müzik dinletme gibi, bebek göz veya kulaklarıyla oraya yönlenip dönüyormuş sanırım.
Oy kuzummmm bilmem ben anne sevgisi gormedım ya kızıma elimden geleni yapmak istiyorum sevgi çok onemlıtabi ki normal dogum olsun dogali olsun ister insan ama her iki tur dogumdan memnun kalani da var kalmayani da var forumda denk gelirsiniz.ilk aylar bebek bakimindan pek bisey anlamiyorsunuz ama 6 aydan sonra daha cok hissediliyor :)
Benim anam da 30 undan sora 3 çocuk doğurmuş hrpsi normal, biri makat, ben 54 santim 4300 doğmuşum, benim anam 155 . Artık mesela boyun 155 ve azsa otomatik sezeryan yapıyolarmış. Bi arkadas da oğlu kilolu doğacak diye sezeryan oldu 3 kilo doğdu çocukBenım annem evde makat dogum yapmış tek basına düşün...
Neden eskiler bizden cok cok farklılarmıs bılmıyorum
Bende evde dogdum
Evet oyle şeyler duydum denıcem![]()