- Konu Sahibi incitanesi91
-
bu böyle dgere bakılarak söylenecek birşey değil ultrasona girdiğinde dr söyleyecektir zaten.Beta hcg degerim dun yeni sonucumu aldim 278.6 adetimin ilk gunu 23 ekim.hemsire bana 3-4 haftalik dedi ama bana 4 haftalik gibi geliyor emin olamiyorum..:) birde yumurtlama gunum sanirim 8 kasim yada 9 kasim olmasi lazim..yorumlarinizi bekliyorm :)
Hayirli olsun canim saglikli sihhatli dogsun ins. Bakalim haftaya ultrasonda gorunecekmiaaaa hemen hemen aynı haftadayız canım benim de sat 28 ekim...cuma günü beta hcg 736ydı hayırlısı bakalım
Hayirli olsun canim saglikli sihhatli dogsun ins. Bakalim haftaya ultrasonda gorunecekmi
Ne guzel bende haftaya hemen gidecegim doktoruma.stres yapma zaten kalp atisi kese gorundukten sonra 7. Yada 8.hafta falan olunca duyulur heraldedün keseyi gördük de şimdi sıra kalp atışlarında inş bi sıkıntı yaşamayız
Oyleyse haftaya kese gorunur heralde zaten doktorum on gun sonra gel dediAdetinize gore 6 haftayi bitirmek uzeresiniz
Yumurtalama tarihiniza gore ise 4 haftayi bitirmek uzeresiniz en doğru sonuç ultrason da cikacaktir bazen geç döllenme olabiliyor
Ne guzel bende haftaya hemen gidecegim doktoruma.stres yapma zaten kalp atisi kese gorundukten sonra 7. Yada 8.hafta falan olunca duyulur heralde
Merhaba bayanlar. Benimde sat:20 kasım. adetten bir gün önce değer 112 çıktı 2 gün sonra 297 . Sat'a göre 4+2 yim. Keseyi ne zaman görebiliriz
cnm en son adet tarihin baslangicinda hesaplaniyo gebelik 1 ayi gecmis oluyo seninkiBeta hcg degerim dun yeni sonucumu aldim 278.6 adetimin ilk gunu 23 ekim.hemsire bana 3-4 haftalik dedi ama bana 4 haftalik gibi geliyor emin olamiyorum..:) birde yumurtlama gunum sanirim 8 kasim yada 9 kasim olmasi lazim..yorumlarinizi bekliyorm :)
Normal gibi sat a gore 4 haftalik hamilesin 6. Haftadan once kese pek gorulmuyo diye biliyorum rahat ol hayirlisiyla alirsin insallah bebisini kucagina. Bir hcg testi daha yaptirabilirsin ama sonuclar duzgun gidiyo mu diye simdilik icin rahat eder en azindanMrb kızlar beni sat 19 kasım cuma günü doktora gittim yani adet günümde 19 Aralık'ta değerim 765 çıktı ama doktor keseyi göremedi bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?