kac haftalik hamisim?

incitanesi91

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
72
13
298
35
İstanbul
Beta hcg degerim dun yeni sonucumu aldim 278.6 adetimin ilk gunu 23 ekim.hemsire bana 3-4 haftalik dedi ama bana 4 haftalik gibi geliyor emin olamiyorum..:) birde yumurtlama gunum sanirim 8 kasim yada 9 kasim olmasi lazim..yorumlarinizi bekliyorm :)

Beta hcg degerim dun yeni sonucumu aldim 278.6 adetimin ilk gunu 23 ekim.hemsire bana 3-4 haftalik dedi ama bana 4 haftalik gibi geliyor emin olamiyorum..:) birde yumurtlama gunum sanirim 8 kasim yada 9 kasim olmasi lazim..yorumlarinizi bekliyorm :)
bu böyle dgere bakılarak söylenecek birşey değil ultrasona girdiğinde dr söyleyecektir zaten.

aaaa hemen hemen aynı haftadayız canım benim de sat 28 ekim...cuma günü beta hcg 736ydı hayırlısı bakalım

Adetinize gore 6 haftayi bitirmek uzeresiniz
Yumurtalama tarihiniza gore ise 4 haftayi bitirmek uzeresiniz en doğru sonuç ultrason da cikacaktir bazen geç döllenme olabiliyor

Ne guzel bende haftaya hemen gidecegim doktoruma.stres yapma zaten kalp atisi kese gorundukten sonra 7. Yada 8.hafta falan olunca duyulur heralde

öyle de benim durum biraz farklı hergün iğne yapıyorum 2 düşükten sonra bi kızım var 18 aylık şimdi tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum..stres sıkıntı yapmamak mümkün değil :-(

Benimde sat 15 Kasımdı .beta hcg beklediğim adetten 2 gun sonra 15,83 çıktı.Normal mi sizce? Geç döllenme vs olabilir mi? Doktorumun yönlendirmesiyle sabah akşam progesatn 200ml. hapa başladım.Benzer durum yaşamış ,yorumlayacak olan var mı

Merhaba bayanlar. Benimde sat:20 kasım. adetten bir gün önce değer 112 çıktı 2 gün sonra 297 . Sat'a göre 4+2 yim. Keseyi ne zaman görebiliriz

Merhaba bayanlar. Benimde sat:20 kasım. adetten bir gün önce değer 112 çıktı 2 gün sonra 297 . Sat'a göre 4+2 yim. Keseyi ne zaman görebiliriz

Hayırlı olsun öncelikle greenmuse :)
Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500-2000'e ulaştığında yani yaklaşık 5 haftalık gebelik olduğunda görülebiliyor diye biliyorum.Geç döllenme falan varsa bu 3-5 gün daha geç de olabiliyormuş.

cnm en son adet tarihin baslangicinda hesaplaniyo gebelik 1 ayi gecmis oluyo seninki

Mrb kızlar beni sat 19 kasım cuma günü doktora gittim yani adet günümde 19 Aralık'ta değerim 765 çıktı ama doktor keseyi göremedi bu normal mi

Mrb kızlar beni sat 19 kasım cuma günü doktora gittim yani adet günümde 19 Aralık'ta değerim 765 çıktı ama doktor keseyi göremedi bu normal mi
Normal gibi sat a gore 4 haftalik hamilesin 6. Haftadan once kese pek gorulmuyo diye biliyorum rahat ol hayirlisiyla alirsin insallah bebisini kucagina. Bir hcg testi daha yaptirabilirsin ama sonuclar duzgun gidiyo mu diye simdilik icin rahat eder en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…