kac haftalik ki simdi kafam karisti

merkem

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
17
0
16
İstanbul
Kizlar en son adet tarihim 8 nisan bugun doktora gittim ultrason kagidinda 6v1 yzio bu hafta sanirim birde daha kalp atislari yoktu normal mi kizlar ya

Hayırlı olsun canım:)) 6 hafta bir günlük hamilesin.. Kalp atışlarınıda 7. Haftadan sonra duyarsın.. Ben 7 haftalıkken duydum.. Bir daha ne zaman çağırdı doktorun?

Cok tesekkur ederim cnm bnm 2 hafta sonraya cagirdi umarim hersey yolunda gider bu ikinci gebeligim ilki karnimda oldu simdi bi korku var

Cok tesekkur ederim cnm bnm 2 hafta sonraya cagirdi umarim hersey yolunda gider bu ikinci gebeligim ilki karnimda oldu simdi bi korku var

Allah'tan hayırlısını iste canım.. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz yavruna:))

canim benim sat 3 nisan 6+2 oldu bugun masallah we bugun duyduk cok sukur pıt pıtlari senin haftan hesabima gre 5+4 oluyo duyarsin merak etme:)

Kizlar en son adet tarihim 8 nisan bugun doktora gittim ultrason kagidinda 6v1 yzio bu hafta sanirim birde daha kalp atislari yoktu normal mi kizlar ya

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kavuştursun
İlk gittiğimizde biz de duymamıştık.. Daha o çok minik, annesi
2 hafta sonraki randevunda duyarsın dünyanın en güzel sesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…