• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıyoruz?

canım son adet tarihine göre hesaplıyorsun en son ne zamn adet olduysan transfer gününe göre değil bitanem

zeyracım o nasıl oluyor
son adet tarihinde bizde bişey yoktuki toplanıp döllendikleri gün mantıksal değilmi
ben bu olayı hiç anlamadım açıklarmısın canım

banada mantıksız gelıyo ama ınternette hesaplayıcılar var gırıyorsun senın son adet gununu yazıyorsun zaten transfer gunu cıkıyo canım sen tarıhlerrını bana yaz ben bakım

Canım gebeliğe hazırlanıyor sonuçta rahim.Onun için adet olduğun ilk günden hesaplanır her zaman.

canım ben doktoruma sordum burdaki o da ister tüp bebek isterse normal olsun son adet tarihi esas alınıyor dedi nedenine gelince bence tabiki tüp bebk aşamasında döllenme dışarda oluyo ama normal gebelikte döllenme nerdeyse olması için sperm ve yumurtanın 7 gün falan yol katetmesi lazımmış rahime ulaşması için yani bizim gibi tüp bebk tedavisi görenler o süreden muaf oluyo benim anladığım kadarıyla mesala ben hesaplıyıcalara bakıyorum orda muhtemel gebe kaldığınız tarih diyo bana transfer yapılan gün yazıyo yani benim gebeliğinm o gün oluşmuş canım

Back
X