Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zeyracım o nasıl oluyor
son adet tarihinde bizde bişey yoktuki toplanıp döllendikleri gün mantıksal değilmi
ben bu olayı hiç anlamadım açıklarmısın canım
banada mantıksız gelıyo ama ınternette hesaplayıcılar var gırıyorsun senın son adet gununu yazıyorsun zaten transfer gunu cıkıyo canım sen tarıhlerrını bana yaz ben bakım
canım ben doktoruma sordum burdaki o da ister tüp bebek isterse normal olsun son adet tarihi esas alınıyor dedi nedenine gelince bence tabiki tüp bebk aşamasında döllenme dışarda oluyo ama normal gebelikte döllenme nerdeyse olması için sperm ve yumurtanın 7 gün falan yol katetmesi lazımmış rahime ulaşması için yani bizim gibi tüp bebk tedavisi görenler o süreden muaf oluyo benim anladığım kadarıyla mesala ben hesaplıyıcalara bakıyorum orda muhtemel gebe kaldığınız tarih diyo bana transfer yapılan gün yazıyo yani benim gebeliğinm o gün oluşmuş canım