• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç haftalık olunca kese gorulur

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
123
Cumartesi tam 5 hafta olcak en son dun betama baktrdm 1762 çıktı doktora gtmeme 2 gün kaldı karından gorulur mu 3500-4000 olunca daha illede haftayamı bağlı bazı yerlerde 5-6 hafta diye yazıyor

6 haftalıkken keseleri görüldü ama genelde 8 haftayı bekleyin deniliyor
Teşekkürler buguN dayanamadm gttm doktora alttan gorebildi bir tane minik kese doktor hatta dun gelsen gozukmezdi dedi çok minikmiş

aynen yani aslında doktorlar haklı.benim doktorum ya göremezsek gereksiz üzüleceksin dedi haklıydı acele etmemek lazım.size de hayırlı olsun hepimizinkini tamamına erdirsin tabi ki hayırlısıyla

Teşekkürler buguN dayanamadm gttm doktora alttan gorebildi bir tane minik kese doktor hatta dun gelsen gozukmezdi dedi çok minikmiş
Bende dayanamayıp bir hafta erken gitmiştim minicik gozukmustu 4 gun sonra gıttıgimde supriz uapıp ikiyane gördük şimdinkalp atıslarımızda sıra inşallah Rabbim onuda gösterir hepimize saglıkla kucağımıza alırız

Doktor başta beni korkuttu karından baktı gozukmedi dış gebelik olabilir dedi sonra alttan bakalm mı dedi tmm dedm zar zor minik bir kese gordu çok minik daha yeni oluşmuş dun gelsen goremezdk dedi ama betam niye o kadr yüksek onu anlamadım bir kese var transfermn 15.gunu 4076

Back
X