Kaç haftalık oluyor ??

Bsraa16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
5
2
1
Merhabalarrr
Başımdan geçeni anlatmak istiyorum biraz olsun aydınlatırmısınız ?? Sat 24 nisan sonrasında 29 mayısda kahverengi parça parça geldi olmadım sayıyorum ve hazirandayız artık bu süre zarfı içinde korunmasız birlikteliğim oldu şüphe ederek test yaptım negatif 16 haziranda kan beta baktırdım 0 dı . Doktor adet söktürücü verdi tarlusal onu içtim ama yarısına gelmeden bıraktım göğüslerimde aşırı derece hassasiyet uyku hali kasıkta ağrı hissedince 28 haziranda idrar testi yaptım direk beklemeden kırmızı oldu ek olarak ekliyorum inanamadım tekrar ettim yine aynı küçük kart testte denedim oda pozitif verdi ertesi gün kan tahlili verdim oda yüksek çıktı bu güne doktor randevusu aldın ultrason kontrol amaçlı sağlıklı bi gebelik midir ? Çok stres yapıyorum

Eklentiler

• IMG_4862.webp
    IMG_4862.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4848.webp
    IMG_4848.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 30
Öncelikle hayırlı olsun.Dilerim Tarlusal ın zararı yoktur ben de bilmiyorum.Sat 24 Nisan ise 9 haftalık oluyor yanlış mı yazdınız acaba.Eğer 24 Mayıs ise 5 haftalık.

Son adet 24 nisan başlıyor 29 nisan bitiyor sonra 29 mayısda kahverengi leke durumum oldu

Back
X