Kaç haftalık sizce?

Araştırma hastanelerinin acilindede alıyorlar canim

Merhaba, hasta olarak sırada zar zor ayakta durarak veya panik içinde gebelik testi yaptırmak isteyen biri yüzünden daha çok beklediğinizi hayal edin.

Merhaba, hasta olarak sırada zar zor ayakta durarak veya panik içinde gebelik testi yaptırmak isteyen biri yüzünden daha çok beklediğinizi hayal edin.
Doğrudur ama kısa bir işlem olduğunu düşünerek söyledim girip hocam GEBELİK şüphem var kan vermek istiyorum demek yeterlidir diye söyledim yani burda verilseydi bende verirdim ki veren var bazıları gidip şöyleyim böyleyim diyip kan veriyor gebelik öğrenmek için

Hanım efendi birde gidip boş kalmissiniz galiba şikayet etmişsiniz sizde bilip bilmeden yorum yapmayın ben dünya kadar ilaç kullanıyorum fmf hastalığım var benim Akdeniz ateşi mecbur kendimden suphelendigimde acile gitmek zorundayim ve osira benim atağım tutmuştu ben hamilelik için gitmedim yani gittiğimde öğrendim esefle kınıyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…