Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 haftalık olabilir sanırım son adet tarihinizi hatırlıyor musunuzKan sonucu 48, 98 sizce tahmini kaç haftalık hamileyim
13 Ağustos canım son adet. Kaç oluyor ki tahmini2-3 haftalık olabilir sanırım son adet tarihinizi hatırlıyor musunuz
3 haftalık hayırlı olsun13 Ağustos canım son adet. Kaç oluyor ki tahmini
Son adet tarihinden hesaplıyorsun 3 hafta iki günlük hamilesiniz saglikla gelsin inşallah13 Ağustos canım son adet. Kaç oluyor ki tahmini
Çok teşekkür ederim. 3 hafta diyince mutlu oldum.3 haftalık hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim canım. İlk gebelik olduğu için bilgim hiç yok. Peki şimdi ne yapmalıyım hastaneye mi gitmeliyim. Nasıl aşama olacakSon adet tarihinden hesaplıyorsun 3 hafta iki günlük hamilesiniz saglikla gelsin inşallah
Kan ne zaman verdiniz iki günde bir artışa bakılcak iki günde iki kat artması lazım şu an değil ama iki hafta sonra keseyi görürsünüz şimdi daha minnacık gözükmüyor zaten Dr sizi çağırırÇok teşekkür ederim canım. İlk gebelik olduğu için bilgim hiç yok. Peki şimdi ne yapmalıyım hastaneye mi gitmeliyim. Nasıl aşama olacak
6. Haftadan sonra giderseniz daha iyi olur. Şimdi görünmez pek muhtemelenÇok teşekkür ederim canım. İlk gebelik olduğu için bilgim hiç yok. Peki şimdi ne yapmalıyım hastaneye mi gitmeliyim. Nasıl aşama olacak
Tesekkur ederim canım3-4 haftalık hayırlı olsun.
Canım günün gecmismiydi? Yoksa belirtilerin mi vardı da kan testi verdin acaba?13 Ağustos canım son adet. Kaç oluyor ki tahmini
Hayırlısı olsun canım kaç ayda hamile kaldinKan sonucu 48, 98 sizce tahmini kaç haftalık hamileyim
Sağ ol canım . 2 ayda canımHayırlısı olsun canım kaç ayda hamile kaldin
Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin 8aydir deniyoruz bizdeSağ ol canım . 2 ayda canım
Günüm geçmedi daha dört gün var günüme. Kaset test yapmıştım. Silik çıkınca. bir gün sonra kan verdim. Hamilesin dedi doktor . 48,98 çıktı sonuçCanım günün gecmismiydi? Yoksa belirtilerin mi vardı da kan testi verdin acaba?
İnşallah olur canım gönlünü ferah tut gerisi Allah'a kalmış bir şey dua et senAllah sagsalim kucağına almayı nasip etsin 8aydir deniyoruz bizde
Aminİnşallah olur canım gönlünü ferah tut gerisi Allah'a kalmış bir şey dua et sen
Kan sonucu 48, 98 sizce tahmini kaç haftalık hamileyim