O konuda benimde tereddüt lerim var bugün hamile olduğumu öğrendim son adet tarihinim ,12 si ama ben ovulasyon testi kullandım ayın 23 ünde birlikte olduk diğer günler korundum 2 haftalık olmam gerekiyor ama Dr görede yaklaş ık 4 haftalık oluyor bu işin içinden çıkamadımDoktora gittiğim de adetimin ilk günü hesaplama yapıldı fakat biz o hafta önce birlikte bile olmadık neden ozamandan ölçülüyor gercegini ne zaman öğreneceğiz birde 6 haftalık Dedi kesen küçük Dedi kötü birsey mi bu
Tam döllenme günü net olarak bilinmediği için hamilelik haftası son adet tarihi göz önünde bulundurularak hesaplanır. Bazen ultrasondaki haftayla arada küçük oynamalar olabilir sadece.Gerçeği bu yani canım. İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.Doktora gittiğim de adetimin ilk günü hesaplama yapıldı fakat biz o hafta önce birlikte bile olmadık neden ozamandan ölçülüyor gercegini ne zaman öğreneceğiz birde 6 haftalık Dedi kesen küçük Dedi kötü birsey mi bu
O konuda benimde tereddüt lerim var bugün hamile olduğumu öğrendim son adet tarihinim ,12 si ama ben ovulasyon testi kullandım ayın 23 ünde birlikte olduk diğer günler korundum 2 haftalık olmam gerekiyor ama Dr görede yaklaş ık 4 haftalık oluyor bu işin içinden çıkamadım
Kan değeriniz kaç çıktı?Doktora gittiğim de adetimin ilk günü hesaplama yapıldı fakat biz o hafta önce birlikte bile olmadık neden ozamandan ölçülüyor gercegini ne zaman öğreneceğiz birde 6 haftalık Dedi kesen küçük Dedi kötü birsey mi bu
Canim gercegi dollenmeye gore olur doktorlarla senin hesaplarin uyusmamasinin sebebi bu doktorlar kimin ne zaman yumartladigini bilemeyecekleri icin tıpta son adet tarihine göre hrsap yapılıyor sen adet biter bitmez rahmine çocuk yerleşmiyo heralde 9 ay 10 sürüyo hamilelik süreci dimi bunun 10 günü aslında fuzuli internette bile yazıyor bu doktorun sana verdiği doğum yapacagın tarihten 10-15 gün erken doğum yapıyosun çünkü senin hamile kalmanla alakalı yani döllenmeyle o yüzden bu konu tartışmaya açık bi konu olduğu için karışık biraz o yüzden siz kan değerinize göre kaç haftalık olduğunuza bakın çünkü kan değeri asıl haftanızı gösterir her zamanGebelik baslangici dollenmeye gore degl son adet tarihine gore hesaplanir
aciklamayi konu sahibine etiketlemelisinz benceCanim gercegi dollenmeye gore olur doktorlarla senin hesaplarin uyusmamasinin sebebi bu doktorlar kimin ne zaman yumartladigini bilemeyecekleri icin tıpta son adet tarihine göre hrsap yapılıyor sen adet biter bitmez rahmine çocuk yerleşmiyo heralde 9 ay 10 sürüyo hamilelik süreci dimi bunun 10 günü aslında fuzuli internette bile yazıyor bu doktorun sana verdiği doğum yapacagın tarihten 10-15 gün erken doğum yapıyosun çünkü senin hamile kalmanla alakalı yani döllenmeyle o yüzden bu konu tartışmaya açık bi konu olduğu için karışık biraz o yüzden siz kan değerinize göre kaç haftalık olduğunuza bakın çünkü kan değeri asıl haftanızı gösterir her zaman
Evet ama son adet tarihi denmesi bana saçma geliyor clasic bir cevap yani açıkşayıcı konuşsaydınız keşke branşınız olabilir bu konu ama sonucta burdaki her bayan son adet tarihine göre hesaplanacagını biliyor asıl hesaplamayı merak ettikleri için irdeliyorlar kafalarına takılan sorular yüzünden amacım sizi tabikide bozmak degil yanlış anlamayın beniaciklamayi konu sahibine etiketlemelisinz bence
benim bransim geregi bilgim var cnku :)
doktor kontrolunde yumurtlama gunu bilinen kadinin da son adet tarihi kabul ediliyor gebelik baslangici olarak, mevzu dollenme zamani degl yani.
Her halukarda sat alinacak
1156Kan değeriniz kaç çıktı?
Canim gercegi dollenmeye gore olur doktorlarla senin hesaplarin uyusmamasinin sebebi bu doktorlar kimin ne zaman yumartladigini bilemeyecekleri icin tıpta son adet tarihine göre hrsap yapılıyor sen adet biter bitmez rahmine çocuk yerleşmiyo heralde 9 ay 10 sürüyo hamilelik süreci dimi bunun 10 günü aslında fuzuli internette bile yazıyor bu doktorun sana verdiği doğum yapacagın tarihten 10-15 gün erken doğum yapıyosun çünkü senin hamile kalmanla alakalı yani döllenmeyle o yüzden bu konu tartışmaya açık bi konu olduğu için karışık biraz o yüzden siz kan değerinize göre kaç haftalık olduğunuza bakın çünkü kan değeri asıl haftanızı gösterir her zaman
pekala aciklamasi sudur:Evet ama son adet tarihi denmesi bana saçma geliyor clasic bir cevap yani açıkşayıcı konuşsaydınız keşke branşınız olabilir bu konu ama sonucta burdaki her bayan son adet tarihine göre hesaplanacagını biliyor asıl hesaplamayı merak ettikleri için irdeliyorlar kafalarına takılan sorular yüzünden amacım sizi tabikide bozmak degil yanlış anlamayın beni
5hafta 5 gunluguzzz bugün keseyi 5+3 de gördük karından ultrasyon ile.gun gün büyücek kese canım kötü bisi yoktur daha çok minnaklarrrrrrrDoktora gittiğim de adetimin ilk günü hesaplama yapıldı fakat biz o hafta önce birlikte bile olmadık neden ozamandan ölçülüyor gercegini ne zaman öğreneceğiz birde 6 haftalık Dedi kesen küçük Dedi kötü birsey mi bu
seninle tam olarak ayni gundeyz canm. Takvimde de ayni seyler yaziyor.5hafta 5 gunluguzzz bugün keseyi 5+3 de gördük karından ultrasyon ile.gun gün büyücek kese canım kötü bisi yoktur daha çok minnaklarrrrrrr
Minnaklarimizi beraber bekliycez desene canimmseninle tam olarak ayni gundeyz canm. Takvimde de ayni seyler yaziyor.
Ben de 5+5deyim
Bence değişmez canım ben hep farklı yerlerde yaptım sonuç aynıydıDeğerler hastaneden hastaneye değişir mi
Kaç gün geçmişti yavrum adetinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?