Kaç Kadeh Kırdım Diyet Yollarında!

ingilicce

az sabır!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
2.572
374
22 yaşımdayım kaç kere diyet yaptım kaç kere zayıfladım hatta bi ara 50'leri de gördüm ama olmuyooooor! :KK47::KK47::KK47:

ne zaman bir kaç kilo versem Burhan Altıntop gibi 'çikilata yemeliyim' krizim tutuyor efendim durduramıyoruz!!! :cool:

demem o ki baktım buradaki hikayeleri okudukça motive oluyorum, bi gaza geliyorum, dedim ki kendime günlük açayım... :KK55:

günlük olarak ne yediğimi içtiğimi de alışkanlık haline getirerek buraya yazayım arada bir kendimi azarlayayım :KK57: :KK62:

efenim madem karar verdim bugünü yazarak ilk adımımı da atayım dimi :KK70: :KK30:

Sabah Kahvaltısı:
-2 bardak şekersiz siyah çay
-7 adet siyah zeytin
-3 dilim kesilmiş beyaz ekmek (abo vış aney)
-domates and the salatalık (yağsız-tuzsuz ki Allahtan bu bir alışkanlık :KK70:)
-kayısı reçeli bir-iki çimdik (o nasıl oluyosa artık :KK66:)
-ciddi anlamda kibrit kutusu kadar beyaz peynir
-1 ya da iki çatal köy çökeleği

sabah rutinim buymuş yazarken yoruldum dünyaları yemişim yaa. şaşırıyorum annem iyi ki kolunu uzatıp 'al yavrum azıcıkta benden kıtla!' dememiş :KK73::KK73:

akşam yemeğim ise şöyle idi:
-5 tane kızarmış köfte
-2 dilim beyaz ekmek
-4 kaşık fasulye yemeği (Allahın gücüne gitmesin kendisinden nefret ederim... aramız pek iyi değil.)

akşam az yemişim yahu başıma güneşmi geçti acaba??

Efenim uzun yıllardır alışkanlıktır günde rahat rahar 3 lt su içerim yaz kış fark etmez zaten...

bunun haricinde 8 yıldır taekwondo yıpıyırım :KK22::KK22::KK22:

koşmaktan ve teremekten ne kadar nefret etsem de yürümeyi severim hızlı tempoda...

işin ilginç yanı da şuanda önümdeki kakaolu dondurmamla bunları yazıyorum :KK70::KK70::KK70:

acelesi yok anacım her şey yavaş yavaş :oops::oops:

bu serüvene benimle ağız burun dalmak isteyen varsa beklerim efenim :KK55::KK55:

amma velakin anacım hergün gelin tek başıma canım sıkılır :KK61:

birbirimize gaz verelim :KK60::KK60::KK60:

öpüldünüz.
-uzunnhatunn

Son düzenleme:
ha bu arada genşler 22 yaşımdayım (çatlayın gencim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)
1.80 boyum ve 113 kilom var bildiğiniz kö direği gibiyim (bizim burda öyle derler :cool:)

hepimize başarılar :KK31:

cınım yimik yimik istiyir ama yemiceeeem :KK53::KK53::KK53:

çünkü açlıktan değil can sıkıntısından dolanıyorum ufaktan buzdolabının mevkiinde :oops::KK55:

sabah kahvaltım şöyle idi:
-6 siyah zeytin
-1 dilim beyaz ekmek
-2 bardak şekersiz siyah çay
-4 çatal köy çökeleği
-3 çatal beyaz peynir
-yağsız ve tuzsuz domates and the salatalık söğüş

dünyaları yemişim yine yav :KK14:
şimdi malum yaz e yüzmek zamanı o yüzden yüzmeye gidicem akşam üstü kardeşimle :KK11:

onun haricinde yazın başka bi sporla uğraşmıyorum antremanımda yok. sonbaharda taekwondo ya da başlıyorum rutin olarak.

öpüldünüz...
-uzunnhatunn :cool:

Merhaba canım .. bende 22 yaşındayım ve bende diyetteyim :KK70:
boyun çok uzunmuş maşallah.
yediklerine baktım da beyaz ekmek tüketmemelisin bence..
sabah da normal yiyosun abartılı bişey yok ama akşam çok yiyosun gibi geldi kızartma falan hayatından çıkarmalısın..

Merhaba canım .. bende 22 yaşındayım ve bende diyetteyim :KK70:
boyun çok uzunmuş maşallah.
yediklerine baktım da beyaz ekmek tüketmemelisin bence..
sabah da normal yiyosun abartılı bişey yok ama akşam çok yiyosun gibi geldi kızartma falan hayatından çıkarmalısın..

sorma bacım şu hayatta tek kankam var o da patates kızartması :KK70::p:p

kendisiyle küsmemiz lazım :KK47:

sevgili günlüküm :KK15::KK15:

akşam yüzmeden geldikten sorna birşey yemedim çünküm aç değildim...

fekat annem üzüm almış azıcık küçük bir salkım ondan tırtıkladım :KK69:

sevgili günlüküm sabah azığım şöyle idi:
-1 bardak şekersiz siyah çay :cool:
-4 adet siyah zeytin :mad:
-4 çatal peynir ve çökelik karışık :KK37:
-1 çay kaşığı kadar kayısı reçeli :-)
-domates and the salatalık :KK71::KK71:

şimdide su içmelerime başladım 1 lt bitti bile :KK54:

akşam üstü yüzmeye gidicem :KK23:

canın çekmeyi mi ben her gün bakışıyorum patatesle ama şaka bi yana 4 gündür lokma patates yemedim yav :KK57:

canın çekmeyi mi ben her gün bakışıyorum patatesle ama şaka bi yana 4 gündür lokma patates yemedim yav :KK57:

:KK70: valla çekiyorda annem de insaflı beni düşünüyor yapmıyor kadıncağız biliyor dayanamayacağımı .. iyi iyi bak ne güzel patatesi bırakmış bulunuyoruz :KK200:

valla benim ki de ondan mütevellit yapmıyo :KK70::KK70:

anlat bakalım boyunu posunu yaşını işini eşini tanışık edelim :KK19:

valla benim ki de ondan mütevellit yapmıyo :KK70::KK70:

anlat bakalım boyunu posunu yaşını işini eşini tanışık edelim :KK19:

:KK70: kaderimiz mi aynı ne bacım

canım benim boyum senden uzun olmasın değilde zaten :KK70: 168 kilom ise 66 . yaşım 22 fen bilg. öğrt. okuyorum .. benimde günlüğüm var arada beklerim çay içmeye :KK68:

:KK70: kaderimiz mi aynı ne bacım

canım benim boyum senden uzun olmasın değilde zaten :KK70: 168 kilom ise 66 . yaşım 22 fen bilg. öğrt. okuyorum .. benimde günlüğüm var arada beklerim çay içmeye :KK68:

gelmem mi kuşum uça uça gelir günde ne kadar ne yemişim sana da yazarım sende bana gel :KK15:

bende 22 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim 1.80 ve 113 üm :kk77:

gelmem mi kuşum uça uça gelir günde ne kadar ne yemişim sana da yazarım sende bana gel :KK15:

bende 22 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim 1.80 ve 113 üm :kk77:

takipteyim seni canım benim.. bi dönem 30 kilo verdiğim fotoğraflarda var bakarsan günlüğüme :KK70:

ohh ne güzel atanmışın benim daha 1 senem var :KK43:

X