sana ve diğer tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun::)allah hiçbirimize birdaha yaşatmasın.benimde 3 düşüğüm var sonuncusu 15 gün önce oldu
bizi bizden başka anlayan yok
arkadaşlar merhaba daha önceleri takipçiydim yeni üye olabilme fırsatı buldum.sorunum büyük kanımda pıhtılaşma var bu sorunu olupta hamile kalanlar lütfen bana yardım edebilirmi?bu konu hakkında hiçbir bilgim yok
tam 3kez düşük yaptım
geçen sene kurban bayramında son düşüğüm oldu o bayramı ölsem unutmam
herkeze bayramken bana yas tı..
ama RABBİME bin şükür bu bayramda oğlusum kollarımda inş
22gün önce doğum yaptım tabi gebelikte düşmesin diye boll dualar..
koruyucu muskalar...
ve paso yatıs ...
rabbim geçen bayram ağlattı bu bayram güldürdü cok şükür
allah bağışlasın evladınızı. darısı başımıza inş. bi sebebi varmıydı acaba düşüklerinizin ?
geçmiş olsun. kan pıhtılaşması ile ilgili bi topik var oradaki arkadaşlardan daha detaylı bilgi alabilirsin sanırım.
aspirin yada kan sulandırıcı iğne veriyo genelde doktorlar bu şekilde doğum yapan çok kişi var.
arkadaşlar merhaba daha önceleri takipçiydim yeni üye olabilme fırsatı buldum.sorunum büyük kanımda pıhtılaşma var bu sorunu olupta hamile kalanlar lütfen bana yardım edebilirmi?bu konu hakkında hiçbir bilgim yok
selam.öncelikle geçmiş olsun.bende de kan pıhtılaşması vardı.en başından doğuma kadar iğne ve corasprin kullandım.şükürler olsun oğlumu sağlıkla aldım kucağıma.Allah tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin ve nasip etsin inşallah.
çok teşekkür tatlım öncelikle rabbim evladına uzun ömür nasip etsin size bende aspirine başladım peki sen ne zaman iğne kullanmya başladın hiç düşüğün varmıydı
saol canım.Allah seninde sağlıkla kucağına kavuştursun.benim ilk gebeliğimde 14 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla almışlardı.6 ay sonra tekrar hamile kalmıştım.dr. keseyi görünce hemen iğneye ve corasprine başlattı.doğum yaptığım günün akşamına kadar da her gün kullandım her ikisinide.5.aya kadarda progestan kullanmıştım.iğneyi mutlaka sor dr.una.ben dr.a geçmişimi anlatınca hemen beni detaylı muayene edip tahlil falan yaptırmıitı o gün ve iğneye başlatmıştı.kan pıhtılaşmasında gebeliğin sonunda yüksek tansiyon riski de var.ben son aylarımda preeklampsi olmuştum.dr. o zaman iyiki iğneleri kullanmışız yoksa gebeliğin bu kadar ilerlemezdi demişti..senin de ikinci gebeliğin mi?
allah razı olsun canım.sen bana umut ışığı oldun sayende bende alırım inş bebişimi kucagıma 2 tane düşük yaptım bende 6 ay ara verdim belki diye şüphem vardı ama regli oldum artık bu ay rabbim kısmet ederse şimdi folik asitle aspirin kullanıyorum seninde homozigotmuyduki benim 677c homozigot nolursun hakkını helal et olurmu bulmuşken seni bi kaç bişey daha sormak istiyorum istanbul anadou yakasında bildiğin iyi bi doktor varmı hamişken bebeğine diyet yaptınmı diğer bi topikte bana diyette yap falan dedilerde o yüzden sen daha tecrübelisinya akıl almak istedim şimdiden cevabın için çok tşk ederim
canım gebelikten önce ben de biraz kilo vermiştim.dr kilo vermemi istemişti.tuzlu,hamur işi ve yağlı yasak demişti.fazla kilo ve vücuttaki fazla yağ bizim gibi kanda pıhtılaşma olanlarda ostrojen hormonunun salgısını daha da azaltıyormuş.bol bol yürüyüş falan yapmıştım ama öyle diyet falan yapmadım tam anlamıyla.hamileyken de hep tuzsuz yedim.kızartmalardan hamurişlerinden uzak durdum.ona rağmen 26 kilo almıştım.o yüzden dikkat et bence yediklerine.bol sebze ve meyve tüket.ben aslında istanbulluyum ama antalyada yaşıyorum.o yüzden malesef istanbuldaki kadın doğumcuları bilmiyorum.bende birde resiplokal translokasyondan şüphelenmişti.kardeşim de vardı bu hastalık ama bende çıkmamıştı.sorun sadece kan pıhtılaşması.hiç umudunu kaybetme.moralini yüksek tut ve inan.aspirini sakın ihmal etme.çok önemli.dualarım seninle canım.
çok tşk ederim tatlım inş banada rabbim kısmet edicek mutlu oldum okuyunca bunları iiii bayramlar banada dua et
benımde 2 düşüğüm 2 kürtajım var genetik yaptırdık pıhtılaşma çıktı bende halla beklıyorum meleğimi bana gelsın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?