Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim simdilik bulantilarim felan yok ilerde belki olur ama boyle olmadan devm ederse cok kilo alicak gibiyim159 boyum. 55 ile hamile kaldim. Ilk ay kusma falan derken 2-3 kilo verdim. Simdi 28. haftada 62 kiloyum.
Bunyesen bunyeye degisir tabi. Ama cevrendeki insanlar surekli baski yapicak. Iki canlisin iki kere ye diye. Onlari dinleme. Saglikli beslen sadece. Ben normalde hic kilo alamazdim ama son haftalarda aldim. Ilk aylar biraz dikkat edersin, sonraki aylar zaten vucut yemek istiyor.Benim simdilik bulantilarim felan yok ilerde belki olur ama boyle olmadan devm ederse cok kilo alicak gibiyim
ilk hamileliğimde 20 kg aldım (sonra diyet ve sporla 25 kg verdim)Arkadaslar 5 haftalik hamileyim 65 kilo ile hamile kaldim balik etliyim boyum 159, ilk hamileligim ve cok cabuk kilo alan biriyim nasil kontrol edebilirim? Benimlr ayni kiloda hamile kalan varmi veya sizler kac kilo aldiniz ?
Arkadaslar 5 haftalik hamileyim 65 kilo ile hamile kaldim balik etliyim boyum 159, ilk hamileligim ve cok cabuk kilo alan biriyim nasil kontrol edebilirim? Benimlr ayni kiloda hamile kalan varmi veya sizler kac kilo aldiniz ?
Ben 1 yıl önce 65 kilo ile hamile kaldım 1.68 boyundayım yaklaşıl 78 kilo falan doğuma girdim. Dert etme kilo hemen gidiyor şuan 54 kiloyum yani hamile kaldığım kilonun bile altındaArkadaslar 5 haftalik hamileyim 65 kilo ile hamile kaldim balik etliyim boyum 159, ilk hamileligim ve cok cabuk kilo alan biriyim nasil kontrol edebilirim? Benimlr ayni kiloda hamile kalan varmi veya sizler kac kilo aldiniz ?
Arkadaslar 5 haftalik hamileyim 65 kilo ile hamile kaldim balik etliyim boyum 159, ilk hamileligim ve cok cabuk kilo alan biriyim nasil kontrol edebilirim? Benimlr ayni kiloda hamile kalan varmi veya sizler kac kilo aldiniz ?
Bence kilo alımınız çok iyi..Ben de 66 kilo ile hamile kaldım aynı şekilde çok çabuk kilo alan bi insanım o yüzden sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hep hamur işi tatlı ve ekmekten uzak durmaya gayret ediyorum ona rağmen 34.haftam ve 78 kiloyum :)
İlk hamileliğimde 50 ile kaldım 59 ile doğum yaptım.Arkadaslar 5 haftalik hamileyim 65 kilo ile hamile kaldim balik etliyim boyum 159, ilk hamileligim ve cok cabuk kilo alan biriyim nasil kontrol edebilirim? Benimlr ayni kiloda hamile kalan varmi veya sizler kac kilo aldiniz ?
Kilolu başlamamanıza rağmen fazla kilo almamışsınız. Nasıl beslendiniz, yürüyüş yaptınız mı? Bulantı yüzünden kilo vermiş miydiniz?İlk hamileliğimde 50 ile kaldım 59 ile doğum yaptım.
ikinci de 58 ile kaldım 68 ile doğum yaptım
Şu an 53 kiloyum . 3 kilo fazlam var .Ama doğumlardan değil . Bu ara gırtlağımı tutamıyorum