Doğuma Hazırlık Kac kilo aldiniz hamileliginizde ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben 4. Ayda çok aldım, 28 günde 7 kilo aldım. Şehir şehir gezdik biz, her şehirin meşhur şeylerininyedim en son durak annemlerdi. O 28 gün mahvetti beni :110::110::110:

arkadaşlar nedir son kilo durumlarınız? 25+6 tartıldım 7,5 kilo almışım geçen hafta 8 kilo gözüküyordu ya kilo verdim ya da şişlik falan dı anlamadım ama yaklaşık 1 aydır koruyorum kilomu çok mutluyum :spor::halay::KK49:

arkadaşlar nedir son kilo durumlarınız? 25+6 tartıldım 7,5 kilo almışım geçen hafta 8 kilo gözüküyordu ya kilo verdim ya da şişlik falan dı anlamadım ama yaklaşık 1 aydır koruyorum kilomu çok mutluyum :spor::halay::KK49:
28 haftaya +2,5 kğ ile merhaba bizde:)

Doğurmama ramak kaldı toplam 10 kilo aldım. Son Zaman'larda kilo almıyorsun Bebek alıyo :)

ayy ne güzel canım güzel haberlerini bekliyoruz hem azıcık kilo almışsın :KK9:
inşallah canım ya ben 3. ve 4. ayda aldım kilonun çoğunu son 1 aydır almıyorum dikkat de ediyorum. Son aylar çok alırsın deyip korkutuyorlar hep çevremdekiler inşallah 12 ile kapatabilirim. Kaldı 14 hafta . 5 kilo hakkım var bakalım ne olacak :mad::KK42:

Ben de 13.haftama girdim 81-82 ile hamile kaldım hal aynıyım yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum. 6.cı ayın sonuna kadar almamam gerekiyor yani minimum düzeydi inşallah öyle gider

bende 1. doğumumda 27 kilo almıştım.
2.gebeliğimdeyim doğuma 1-1.5 ay civarında kaldı nasipse ve şu an 9 - 10 kilo civarında aldım. evde çocuk olunca haraket oluyor haliyle. bence hamileyim diye kendi kasma ve çok tembelleşme aksine haraket et bol bol tabiki bir riskin yoksaa.. inşallah ALLAH hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin bize ve bebeğimize.. amin

71 ile hamile kaldım
98le doğuma girdim yani 27 kilo aldm
Kuzm smdi 9.5 aylik ve ben hamile kaldığım kilomun altındayım 69 kıloyum:) 65 olcm inşaAllah
Boy 1.72

Ben de 58 ile hamile kaldim su an 63 kiloyum aslinda dikkat ettim hep yedigim ictigim seylere aburcubur hazir gidalar pilava makarnaua ama yine de 5 kilo aldim. Nasil aldigimi anlamiyorum:110:

Ben toplam 9-10 kilo almıştım.. Çünkü 20. haftaya kadar kusmaktan 8 kilo vermiştim.. :/

Bende mide bulantisi kusma vb hic birsey olmadi, ilk trimester cok duzgun beslendim (et, sut, yumurta, peynir ceviz, balik, sebze vb) kilo almadim. 2. Trimesterde seker riski cikmayinca, saglikli beslenmemin ustune ev yapimi kek, pasta, pide borek gibi kilo aldiran seyleri ekledim -canim istiyordu istahim cok acilmisti, yuzme ve yuruyus de yapiyordum. Sonuc olarak 33. Haftada 10 kilodayim. Son kontrolde bebegimin iri oldugunu, boyle gidrerse normal dogumun zor olacagini soyledi doktor. Ben de sekerli, hamur isi filan kestim 2 gundur. Hedefim 12-13 kiloyla bitirmek.

20. haftada +7 kilodayım :) 16'dan sonra 1.5 kilo almış oldum. Bu tmepoyla bir 10 kilo daha alırım gibi geliyor...

Back
X