Merhaba kizlar, Ben 15 haftalik hamileyim 74 kiloyla gebe kaldim suan 79 Kilo olmusum ve istahim cok acik sürekli tatli yeme Isteyim var bunu nasil kontrol Altina alcam bilmiyorum. Siz nasil yaptiniz kac Kilo aldiniz . Yürüyüste yapamiyorum kanamam oldugu icin yatmam gerektigi söylendi .
Ben ilk aylarda 2ser 3er aliyordum doktorlarim cok uyariyordu hatta ama dikkat etsem de aliyordum, cok kabizlik cektim, metabolizmam durdu ben ona da bagliyorum. Sonra son aylarda ayda sadece 1er kilo alarak toplamda 15 kilo ile tamamladim. Herkesin seruveni farkli, genelde son aylarda dsha cok alinir ama bende tersi olmustu. Saglikli bir gebelik diliyorum
Ben ilk aylarda 2ser 3er aliyordum doktorlarim cok uyariyordu hatta ama dikkat etsem de aliyordum, cok kabizlik cektim, metabolizmam durdu ben ona da bagliyorum. Sonra son aylarda ayda sadece 1er kilo alarak toplamda 15 kilo ile tamamladim. Herkesin seruveni farkli, genelde son aylarda dsha cok alinir ama bende tersi olmustu. Saglikli bir gebelik diliyorum
Tesekkür ederim insallah Zayif olsaydim hamile kandilimda sanirim bu kadar kiloma takilmazdim ama zaten 74 kiloydum ve suan kendimi aynada hic begenmiyorum hamile kalmadan önce Kilo vermeye calisiyordum olmadi Neyse saglikli olalimda Kilo verilir insallah
Ben kızımda ne bulsa yiyordum oyle olacak sanıyordum çünkü sonra doktora gittim böyle olmaz ne yaptın sen dedi kizdi
Ben de diyet gibi beslenmeye başladım ara öğünler sınırlı karbonhidrat falan 15 kiloyla tamamlamıştım
Simdi de 71 kiloyla falan hamile kaldım size yakın kilom ama istahsizliktan kilo almadjm hiç şu son bir haftada sanırım 1 kiloya yakın aldim insallah en fazla 80de tamamlarım
Bana tatlı çok istersen bitter çikolata ye senin bu yediklwrin cocuga fayda sağlamaz demisti
Ben toplamda 5 kiloyla tamamladım hamileligimi.Bebegim 3500 Gr doğdu.Gebelik çok özel bi dönem.Yiyebiliyo olsaydım da kisitlamazdim kendimiçok takılip kendinizi üzmeyin.Bebek ve siz sağlıklı olun daha ne ister insan
Merhaba kizlar, Ben 15 haftalik hamileyim 74 kiloyla gebe kaldim suan 79 Kilo olmusum ve istahim cok acik sürekli tatli yeme Isteyim var bunu nasil kontrol Altina alcam bilmiyorum. Siz nasil yaptiniz kac Kilo aldiniz . Yürüyüste yapamiyorum kanamam oldugu icin yatmam gerektigi söylendi .
14+2 deyiz bugün. 60.5di öğrendiğimde, 58.5e düştüm
Mide bulantım, kusmam falan da yok. Hatta gayet güzel bir şekilde de besleniyorum. Bence vücut kitle endeksi ile alakalı. Benim zaten fazla kilom vardı. O yüzden henüz kilo almaya başlamadım.
Bir de öğrenir öğrenmez beyaz ekmeği kestim sadece tam buğday alıyorum. Onu da abartmadan yemek lazım tabi. Zaten beyaz ekmeğe kıyasla daha tok tutuyor. Tatlı için de bence ne yediğin önemli yani baklava ile mesela bitter çikolata bir değil. Şerbetli, aşırı şekerli şeyler hiç yemedim şuana kadar