Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de az önce konuna yazdım doğum yaptın mı diye. Yapmamissin belli. Rabbim yardımcın olsun. Insirah süresini bol bol okumani tavsiye ederim.40. Hafta 22 kg
30. Haftamdayım ve yokuştan aşağı bıraksanız yuvarlanırım ahahah. Kiloma bir süredir bakmıyorum ama inanılmaz ödemim var. Ayaklarım ellerim panda gibi ehehehKızlar kaçıncı haftanızdasınız vekaç kilo aldınızz???![]()
27+5 teyim 12 kilo aldımKızlar kaçıncı haftanızdasınız vekaç kilo aldınızz???![]()
Ben de az önce konuna yazdım doğum yaptın mı diye. Yapmamissin belli. Rabbim yardımcın olsun. Insirah süresini bol bol okumani tavsiye ederim.
Aynı kiloda kalmayı nasıl başardınız? Bende kilo almaya müsait yapım var endişe ediyorum80 kiloyla hamile kaldım. 23 haftalık olana kadar 3 kilo verdim. Şu anda 26.haftadayim. yine 80 kilo olmuşum. Yani hamile kaldigimla aynı kilodayim. Ilk hamileligimde 63-64 le hamile kalıp 80 le doğum yapmıştim.
Kaçıncı hafta da kilo almaya başladınız ?ayy ne guzel azcik almissiniz ben 28 hafta 3 gunlukum 13 kilo aldim..bastan kacirmayin sonra tutulmuyor kilo almaya musait yapimda bide![]()
Aslında hiç bir şey yapmadım. Her şeyden çok da bol yedim. Ama kilolu insanlar hamilelikte fazla kilo almazmis.Aynı kiloda kalmayı nasıl başardınız? Bende kilo almaya müsait yapım var endişe ediyorum
Kızlar Kaçıncı haftadan sonra kilo alımına başladınız ?