kaç kilo ile hamile kaldınız hamilelikte kaç kilo aldınız ve ayrıca boyunuz

70 kilo 1,67 cm ile hamile kaldım 67 ye kadar düştüm ilk aylarda. 32+6 günlük erken doğum yaptım. Doğuma giderken 81 kiloydum. Hastanede erken doğum olduğu için 25 lt ye yakın serum yedim.Sezeryanla doğum yaptım. Eve geldiğimde hala vücudum çok şişti hiç doğum yapmamış gibiydim. Tartıya bi çıktım 82 kiloyum:( ilk haftalarda 77 ye düştüm. Oğlum şuan 2 aylık 74 kiloyum 64 kiloya düşsem yeter benim için ama diyet yapamıyorum emzirdiğim için:( Sezeryandan sonra kilolar zor gidiyormuş. Bir de emzirirken çok fazla acıkıyorsunuz:(

Ben de 61 kilo ile hamile kaldım. Boyum da o civarda. Oğlumda 20 kilodan fazla almıştım ve verirken son 3-5 kiloda zorlandım. Hepsini vermem üç sene sürmüştü. Bu yüzden şimdi abur cubur ve hamur işini az yemeye çalışıyorum. İlk 3 ayda iki kilo verdim. 5 ay bittiğinde başlangıç kilomdaydim. Tabi bu rahatlıkla yedim de yedim. 6 ay bittiğinde 4 kilo almıştım. Yani haftada bir kilo! Şimdi yine dikkat ediyorum ayda 2 ser kilo alarak toplamda 12 kilo ile tamamlasam yeter.

Merhabalar boyum 1.70, 52 kilo ile hamile kaldım şimdi 68 kiloyum 37 haftalık hamileyim az bir zamanım kaldı bakalım dört gözle bekliyoruz :)

Boyum 1,62 . 68 ile hamile kaldım 98 ile doğuma girdim :) 40 günün sonunda 90 a düştüm. Şimdi 40 kilo fazlam var . Önümüzdeki 5 yıl içerisinde veririm inşallah :))

Son düzenleme:
bende 170 boy 85 kilo ile hamile kaldım daha yeniyim doguma kadar kaç olurum bilemem :)

bende 170 boy 85 kilo ile hamile kaldım daha yeniyim doguma kadar kaç olurum bilemem :)

Hiç öyle düşünme canım benim de boyum 170 cm kilom 85 ile hamile kaldım. 81.5 a kadar dustum. Sonra 90 lari gördüm ama o sıra 5 aylikta gebelik şekeri olduğunu öğrendim ve diyet yapmak zorunda olduğum iiçin çok kilo almadım. Doğuma 91.5 ile girdim. Çıktığım da 85.5 idim.... şimdi ise 87 emzirme döneminde çok alıyorum ben o yüzden düzenli ve dengeli beslenmeye başladım. 92.5 den 87 ye düştüm.
Bebeğin ve sen sağlıklı olun da gerisi hallediyor. Tabiki tatlı ve hamur işini abartma ki rahat edersin gebeliginde

Hiç öyle düşünme canım benim de boyum 170 cm kilom 85 ile hamile kaldım. 81.5 a kadar dustum. Sonra 90 lari gördüm ama o sıra 5 aylikta gebelik şekeri olduğunu öğrendim ve diyet yapmak zorunda olduğum iiçin çok kilo almadım. Doğuma 91.5 ile girdim. Çıktığım da 85.5 idim.... şimdi ise 87 emzirme döneminde çok alıyorum ben o yüzden düzenli ve dengeli beslenmeye başladım. 92.5 den 87 ye düştüm.
Bebeğin ve sen sağlıklı olun da gerisi hallediyor. Tabiki tatlı ve hamur işini abartma ki rahat edersin gebeliginde

Sağol birtanem bende aslında onu kafaya takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun da başka bişi istemem.
:)

164 boyum 63 ile hamile kaldım 5 aylık hamileyim 5 kilo aldım bile ilk hamilelikte 64 ile hamile kalıp 74 kilo ile doğuma gitmiştim 10 kilo almıştım sonra rahatlıkla verdim

merhaba arkadaşlar ben gebelik düşünüyorum ama 5-6 kilo fazlam var gibi geliyor siz kaç kilo ile hamile kaldınız hamilelikte kaç kilo aldınız ve ayrıca boyunuz
o senin hamileliğinin nasıl geçeceğiyle alakalı bence bulantılı geçerse daha az alırsın yani 15 kilo alanda var 30 kilo alandakimse net bişe yazamaz

boyum 170. ilk hamileliğimde 51 ile başlayıp 68le bitti. ikinci 58 ile başlayıp 71 ile bitti. bende de kilolar çabuk gitti

Boyun 1.78 62 ile hamile kaldım . 4.ayimdayim hamileligimin ve 4 kilo aldım ;) her ay bir kilo sanırım ;) inş toplamda 12 13 kiloyu gecmem .

slm kızlar 1,65 boyundayım 58 kg ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum bu hızla gidersem 20 kg falan alırım herhalde gerçi bulantılarım çok fazlalaştı bu hafta pek bir şey yiyemiyorum :(

boyum 1.73, 60,4'le hamile kaldim. Su an da ayni kilodayim. Henuz her seyin cok basi, zaman ne gosterecek gorecegiz bakalim. Ama bu kadar sikinti icinde alacagim kilo zerre umrumda degil,hediyem saglikli olsun baska bir dilegim yok.

Bende kilolu hamile kalanlardanim galiba 68 ile kaldım hamile 1 kilo verdim ama çok da az yiyorum hatta yemiyorum bile neredeyse.

Back
X