- 7 Temmuz 2013
- 535
- 438
- 73
- 37
- Konu Sahibi ozzllemm999
43 kg ile hamile kalsim. Boyum 161 cm. Simdilik 1kg aldim ama henuz yeniyim gebelikte. Cok sukur bulanti yok simdilik ama insallah hepimiz normal seviyede alabikiriz kiloyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
63 kiloyla doğurusunuz umarımBoy 1.72 63 kiloyla hamile kaldim 4.5 aylik hamileyim 56 kiloyum.1kiloyuda yeni aldim.mide bulantisi maf etti beni ama gecti simdi
63 kiloyla doğurusunuz umarım
boy 158 kilo 50 idi bir zamanlar21+5 günlük hamileyim boyum 1.55 ve 50 kilo ile hamile kaldım ala şuan 57.5 kiloyum kızlar yaaa yani 5 ayda 7 kilo aldım günlük öğünlerim hariç özel bir şey yemiyorum sadece süt ve yoğurt yiyorum arada oda kalsiyum için ne olacak benim bu halimmm Allahım inşallah 30 kilo alanlardan olmam boyumda kısa zaten top gibi yuvarlanır giderim artıkk... Benim durumumda olan varsa lütfen paylaşsın da en azından yanlız olmadığımı bileyimmm.LÜTFENNN......
canım Allah korusun intihar ne demek, bundan sonra daha dikkatli olursun, bebeğin sağlıklı olsun yeterki, benim bir sürü arkadaşım var 18-20 kg almışlar gebeliklerinde ama şimdi incecikler, biraz iradeli olursun doğumdan sonra yavaş yavaş gider kilolar merak etme.boy 158 kilo 50 idi bir zamanlar20. haftada olmama rağmen 60 a dayandım.ben napcam intihar mı etsem napsam