kaç kilo ile hamile kaldınız hamilelikte kaç kilo aldınız ve ayrıca boyunuz

Boyum 1.65 kizima 60la hamile kaldim 68 ile doguma girdim sonra kizim uc aylikken 65 kiloyla ogluma hamile kaldim suan 16 haftaligim hala 65 kiloyum daha kilo almadim ..
Nasil besleniyosun canim yaa bende 163 boyum 59la hamile kaldimm biraz kiloluyum yanoi ilk aylarda almak istemiyirumm nasil bi yol izledin

Nasil besleniyosun canim yaa bende 163 boyum 59la hamile kaldimm biraz kiloluyum yanoi ilk aylarda almak istemiyirumm nasil bi yol izledin
Canim sabahlari uzun bi kahvalti yapiyorum cunku cok seviyorum oglen ve aksam ekmek cok az yiyorum doyana kadarda yemiyorum cunku yemek aralarinda sut iciyorum yogurt yiyorum bunlarda tok tutan seyler hemde saglikli meyve cok yiyorum gece kalkip bise yemem kesinlikle kalkarsamda sut bikac kasik yogurt yerim veya bi elma kizimda 8 kilo aldim sadece bakalim oglumfa ne kadar alicam :)

Canim sabahlari uzun bi kahvalti yapiyorum cunku cok seviyorum oglen ve aksam ekmek cok az yiyorum doyana kadarda yemiyorum cunku yemek aralarinda sut iciyorum yogurt yiyorum bunlarda tok tutan seyler hemde saglikli meyve cok yiyorum gece kalkip bise yemem kesinlikle kalkarsamda sut bikac kasik yogurt yerim veya bi elma kizimda 8 kilo aldim sadece bakalim oglumfa ne kadar alicam :)
Anladım canım Teşekkürler yaa ben çalıştığım için bi de sabah uyku oluyor bu ara kahvaltı hazirlayamiyorumm süt içiyorum bi bardak öğlen de işyerinde yiyorumm ama hep yarım porsiyon siparis ediyorum ayran içiyorum akşam da yemek filann ben acaba sağlıklı beslenmiyorum uyum yumurta felan yiyordum ilk ogrendigimde hamileligi evdeydimm çalışınca zor oluyo

Anladım canım Teşekkürler yaa ben çalıştığım için bi de sabah uyku oluyor bu ara kahvaltı hazirlayamiyorumm süt içiyorum bi bardak öğlen de işyerinde yiyorumm ama hep yarım porsiyon siparis ediyorum ayran içiyorum akşam da yemek filann ben acaba sağlıklı beslenmiyorum uyum yumurta felan yiyordum ilk ogrendigimde hamileligi evdeydimm çalışınca zor oluyo
Canim her ne kadar uykun olsada kahvalti yap derim en onemli ogun o cunku hazir gidalardanda uzak dur iste yemek aralarinda ev yemekleri ye olabildigince cunku ne kadar duzensiz beslenirsen okadar kilo alirsin :KK25:

merhaba benim boyum 170 hamileliğe 50 kg ile başladım şu an 31. haftamdayım ve 70 kiloyum o kadar zorlanıyorum ki anlatamam daha da kilo alıcak gbi görünüyorum..
BEN DE ŞİKAYETÇİYDİM KENDİMDEN
31İMDEYİM VE 12 KG ALDIM DİYE
EE KİLOLARINI VEREBİLDİN Mİ

50 İLE BAŞLADIK ŞİMDİ 62 KİLOYUM İLAÇLAR SAYESİNDE
BOYUM 160
OĞLUM 1900 GR OLMUŞ
VEEEE 31+2DEYİZ

boyum 1.68 90 kğ hamile kaldım hala 90kiloyum 26 haftadayız ikinci kızım gelecek inşallah

Boyum 1.65 .. 55 kilo ile hamile kaldım , 25 haftalık hamileyim .. Şuan ki kilom 57 toplam da 2 kilo aldım şimdilik :KK49:

Boyum 155 50 ile hamile kaldım şuan 58 daha fazla almamak için dikkat ediyorum tatlı ve ekmekten uzak durmaya çalışıyorum suyu bol tüketmeye gayret ediyorum plates yapim dedim erken doğum riski var sanırım tetikledi 1 hafta sancı çektim bıraktım şimdi hergün yürüyorum daha fazla almak istemiyorum sadece 2 öğün yiyorum arada süt içiyorum....

KA
Boyum 155 50 ile hamile kaldım şuan 58 daha fazla almamak için dikkat ediyorum tatlı ve ekmekten uzak durmaya çalışıyorum suyu bol tüketmeye gayret ediyorum plates yapim dedim erken doğum riski var sanırım tetikledi 1 hafta sancı çektim bıraktım şimdi hergün yürüyorum daha fazla almak istemiyorum sadece 2 öğün yiyorum arada süt içiyorum....
KAÇ HAFTALIKSIN CNM

BEN 28İMDE 55TİM
50 İLE BAŞLAMIŞTIM
32. HAFTAMIZDAYIZ VE 62 OLDUK SANIRIM :))
NE KADAR DİKAT EDERSEN ET İLAÇ KULLANIYORSAN KİLO YAPAR

Evet canım kullanıyorum vitamin demir kalsiyum alıyorum sanırım ondan kilo alıyorum yoksa çok dikkatli yim (GGün gezmeleri hariç) 3 .gebeliğim 2 oğlum var bu kız belki ondan farklıdır bilmiyorum oğlanlarda çok kilo almadım 2.sinde 7 8 kiloyla bitirdim ben minyon biriyim kilo kalırsa top gibi olurum .

Evet canım kullanıyorum vitamin demir kalsiyum alıyorum sanırım ondan kilo alıyorum yoksa çok dikkatli yim (GGün gezmeleri hariç) 3 .gebeliğim 2 oğlum var bu kız belki ondan farklıdır bilmiyorum oğlanlarda çok kilo almadım 2.sinde 7 8 kiloyla bitirdim ben minyon biriyim kilo kalırsa top gibi olurum .
EMZİRİRKEN VERİRSİN CANIM KORKMA
O İLAÇLAR ÇOK KİLO YAPIYOR
BEN ÇOK ZOR KİLO ALAN BİRİYİM
DOKTOR 6 TANE FARKLI İLAÇ VVERDİ
Bİ DE KANSIZLIK DA VAR
SONUÇ 12 13 KİLO ALDIM...
AMAN BEBİŞLERİMİZ İYİ OLSUN DA

EMZİRİRKEN VERİRSİN CANIM KORKMA
O İLAÇLAR ÇOK KİLO YAPIYOR
BEN ÇOK ZOR KİLO ALAN BİRİYİM
DOKTOR 6 TANE FARKLI İLAÇ VVERDİ
Bİ DE KANSIZLIK DA VAR
SONUÇ 12 13 KİLO ALDIM...
AMAN BEBİŞLERİMİZ İYİ OLSUN DA
Tabi tabi canım kesinlikle öncelikle bebişleri sağ salim bi kucaklayalım INŞALLAH ...Kilodur gider nasılsa bi şekilde...gebelikte kanzızlık problemi çok daha önemli canım yediklerin şifa olsun INŞALLAH 21 siyah kuru üzüm her sabah yemeye çalış cevizle beraber çok güzel olur ayrıca her birini besmeleyle yersen zekayı kuvvetlendirirmiş..

Benim kg 85 boy 1.70 çok uzuluyrm napcagm bilmyrm...guatr da varmış biraz.

Canım üzülme guatr problem olmaz bir kaç arkadaşım guatr ilaçları kullandıkları halde doğum yaptılar ..kkilo için diyosan o kilo problemleri guatrı olmayanlarda da var hamilelikte alınıyor..hHayırlı olsun bebegin sağlıcakla kucağına al INŞALLAH

Back
X