kaç kilo ile hamile kaldınız.

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaç kilo ile hamile kaldınız

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
K

kuru

Ziyaretçi
arkadaşlar kaç kilo ile hamile kaldınız.tedavi olarakmı yoksa normal yoldanmı hamile kaldınız.:1rolleyes:

ılk kızımda 58 kıloyla sımdı de yenı hamıleyım 66kıloyla ayrıca ıkısıde tedavıyle ama ıher ıkı tedavıde fazla ugrasmadık hemen oldu

Son düzenleme:
oğluşuma hamiş kaldığımda 57 kiloydum..normal yolla hamiş kalmıştımm...ikinci için 3,5 senedir uğraşıyorum..58 kiloda tedaviye başladım..şimdi 70 kiloya çıktım:çok üzgünüm: ama hala bebiş yokkkdelikafadulden

kizima hamile kaldigim da(yani ilk hamileligim)65 kilo ile kaldim 75 ile dogum yaptim,,,normal yollarla hamile kaldim,,

ogluma hamile kaldigimda 62 ile kaldim 80 ile dogum yaptim,,,,ama tedavi ile hamile kaldim,,,,,

Anketi tıklayamadım benim kilom yoktu canım...

Ben hamile kaldığımda 48 kiloydum 64 kilo ile de doğuma gittim ve normal yoldan hamile kalmıştım....

52 ile hamile kaldım şimdi 53 kiloyum normal yolla hamile kaldım...

İlk çocuğuma 56 kiloyla hamile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım süt olsun falan derken(tabiki tatlı yemekten) 91 falan oldum kaydirigubbakcemile3
sonra büyük bir azimle verdim kiloları 58 e indim indiğim gibide tekrar hamile kaldımkaydirigubbakcemile3
yine ben 90 ları gördüm tabiki 2nci çocuğumda sütten kesilince büyük bir azimle tekrar 58 e indim şu anda 58 im:lepi:
Normal yolla hamile kaldım...

yaaa kızlarr tedaviden sonra kilo alan bi tek benmiyimmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı yaaa tedavi görenlerr hiç kilo almamışşş:uhm:bendemi bi bozukluk varr neeedelikafadulden

yeni hamileyim..60 kiloyla hamile kaldım..şimdi 62 inş çok kilo almam..normal yolla hamile kaldım....

40 yaş 83 kilo... 3 ayda normal yolla.

bende 22+1 im 57 yle hamile kaldım şu anda 64 üm normal yolla hamile kaldım...

tedavi ile hamile kaldım 2 sene tedavilerle geçti
ilk bebek istediğimde 74 kilo idim tedaviler aşamasında 82 kiloya çıktım sonra tüp bebek için 3 kilo verdim ....tedaviye başladık 12 günlük beklemede çok iştahım açıldı
kısaca kan testimi yapırdığım ve hamiş olduğumu öğrendiğimde 84 kiloydum
doğumdan bir ay öncede tartıldığımda 95 kiloydum doğuma kaçla girdim bilmiyorum(son bir ay hastanede yattım)
şuan 81 kiloyum taze anneyim :)):sm_cool:alkisalkisalkis

canım ben kızıma 79 kiloyla hamile kalmıştım,94 kiloda doğum yaptım..evet gerçekten çok kilo aldım..çünkü tedaviyle hamile kaldım..şimdi ikinci bebiş için aynı tedaviyi görüyorum..bu sefer çok kiloluyum ne yapalım korkuyorum ama bebiş için herşeye değer.. bi tane daha doğurayım sonra verrecem Allahın izniyle..

37 haftalık hamileyim 56 kiloyla normal yolla hamile kaldım şu an 76 kiloyum başta herkes doktor bile çok kilo aldığımı doğumumun zor olabileceğini sölediler çok kafama taktım ama artık olan olmuş tekrar başa alamayacağıma yada diyet yapamayacağıma göre allaha dua ediyorum doğumumun kolay olması için:)

59 ile hamile kaldım normal yoldan
bakalım kaç ile doğuma gireceğim

Back
X