Kaç numara bez??

julianne

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.062
3
316
İstanbul
Birkaç aydır 4 + bez kullanıyoruz biz. sanırım birçoğumuz da aynı numara bezi kullanıyor. Fakat 10 gündür yanlardan sıkıyor gibi geldi bana. Huggie değil de Prima'nın 4+'sı sanki küçük geliyor. Ama paketin üzerinde 20 kiloya kadar yazıyordu. İyice kafam karıştı 54 numara büşük mü gelir acaba. Siz kaç numara kullanıyorsunuz?
Gülter deyince konu açayım bari dedim :))) Yoksa Kasım Anneleri nin içinden de sorardım da neyse, böyle olsun bakalım :):enbuyukkk:

julicim ben de 4+ kullanıyorum bızım için gayet ideal geliyor.
ama annem geçenlerde can bebenin almış o da 5 numara o da oluyor bende pek anlamadım.

ay bu bezlerin üzerinde yazan kilolar tutmuyor valla ..bizde prima 4+ kullanıyoruz,diğerlerini bilmiyorum hiç denemedim ..

maşallah aslıhan 5 size küçük geliyorsa yakında kendin bez yaparsın minik kuzuya :nazar:

bizde molfix 4+ kullanıyoruz bazen sıkıyo bazen sıkmıyo anlamış değilim ama bence şu an benim miniğe bu uygun 5 hiç denemedim

ben hala 4 no kullanıyorum ama küçük geliyor bir süredir.evdeki stoğu bitirnce 4+ ya geçerim diye düşünmüştüm.bez azaldı dün yeni bez aldım,4+ almak istedim aslında ama hugies in kampanyası vardı ıslak havlu hediyeli ancak 4+ sı kalmamış 5 no aldım bende.yani 4+ hiç kulanmadan direkt 5 e geçtik.denedim 5 no yu hemen tabi,çok güzel oldu bence,4+ da güzel olurmuş ama ben bundan sonra 5 alırım,bi daha 4+ yı denemem.çok çok az bir fark var sanırım aralarında zaten.ben bir çok bez markasını denedim.primanın bezleri diğerlerine göre daha küçük bilginiz olsun.mesela molfix daha büyük,babystar,evybaby daha büyük.
bu arada aslıhancım maşallah :)) huggiesin byük çocuklar için çıkarttığı kilot bezlerden dene istersen.bi de bim de kendine özel başka boyutlarda yaptırıyor,içinde adet sayısıda farklı oluyor.çok bişey farketmiyor ama belki denemek istersin

oğluma hala 4+ alıyorum ben primanın..

ama zaten hiç fark yok gibi bişey aralarında 4 ile 4+ nın..

sizinkilerin boyu kilosu nasıl..

özellikle 5 e geçen arkadaşlar :)

4+ kullanıyorum ben de
kasım annesiyim
ancak 5 numara da var elimde ve aralarında pek bir fark yok gibi.
ama dediğiniz gibi primanın bezleri diğerlerine oranla daha küçük

bız hala 4 numara kullanıyoruz
elımızdekı stogumuzu erıtene kadar ıdare eder bızı
ama almaya kalksam 5 alırım cunku 4 ıle 4+ arasında fark yok neredeyse

bende şuan 4+ kullanıyorum ama bu paket bitince 54 noya geçneyi planlıyorum çünkü kuzumun ayakları maşallah etli iz yapıyoooo:))

biz bayadır 5 numara kullanıyoruz.Yine konu olmuştu böyle o zaman herkes 5 numara kullanıyorum demişti o zaman bende geçmiştim:)CADIARZU ama iyiki geçmişim.sıkıyordu baya çünkü şimdi çok rahat.Hemde hiç pşik olmuyo dikkat ettim de.

bizde hala 4 numara kullanıyoruz biraz daha kullanırız heralde şu anda iyi oluyo

biz de huggies 4 kullanıyoruz, rahatız şimdilik,
bu arada kilolara bakmıyorum ben hiç
artık kendimiz hangisi rahatsa onu kullanıcaz, çünki paketin üstünde yaazan kilo hiç uymuyo

Gerçekten kilolar hiç tutmuyor ve Prima nın bezleri daha küçük oluyor. Ya yeni almıştım paketi bu hafta bacaklarının kenarı iz yapmaya başladı. Şimdi elimde 2 paket 4+ var. Bir de eşim 5 al demişti yok yok 4+ oluyor demiştim. Şimdi ona da söyleyemiyorum bu olmuyor diye :1shok:

üç aydır 5 alıyorum ben ama primanınki sanki dar gibi ya,huggies deniycem ona büyük demilerdi.

Back
X