Kaç numara bez??

Gerçekten kilolar hiç tutmuyor ve Prima nın bezleri daha küçük oluyor. Ya yeni almıştım paketi bu hafta bacaklarının kenarı iz yapmaya başladı. Şimdi elimde 2 paket 4+ var. Bir de eşim 5 al demişti yok yok 4+ oluyor demiştim. Şimdi ona da söyleyemiyorum bu olmuyor diye :1shok:

Fişleri duruyorsa aldığın markete iade edebilirsin canım. Ya da fişin yoksa bile marketin insiyatifine göre değiştirme yapabiliyorlar. Paketleri açmadıysan tabi...

bebekleriniz kaç kilo merak ettim. benim oğlum 10 kilo civarı prima 4+ kullanıyordum. sıkma yapmıyor fakat bu aralar gece sızdırmaya başladı. herhalde küçük geliyor gibi geldi bana.

bende prima primium care 4 kullanıyordum, şimdi aktif bebek 4 numara aldık. + varmı hiç dikkat etmemiştim. uzun zamandır markete gidip bakmıyorm bezlere. 4 numara 9-20 kg diyor ama bana küçük geldi. bende numaraları dikkata almayacağım aktif bebekten memnun kalırsam 5 numarasına bakarım.

bende prima primium care 4 kullanıyordum, şimdi aktif bebek 4 numara aldık. + varmı hiç dikkat etmemiştim. uzun zamandır markete gidip bakmıyorm bezlere. 4 numara 9-20 kg diyor ama bana küçük geldi. bende numaraları dikkata almayacağım aktif bebekten memnun kalırsam 5 numarasına bakarım.

primanın 4 numarası 7 kg dan başlıyor. 4+ olan 9-20 kg. senin kullandığın 4+ demekki..

Back
X