• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç Paran Var?

hoşlanmıyorum ama takip etmesinden
hayır bir de sürekli bir kıyas gibi kardeşimin yanında soruluyor kendisi doktor ben değilim mimarım ben
o daha dün başladı çalışmaya neredeyse benden kat be kat fazla parası var onu onure eder gibi sırayla bir bana bir ona soruyor ne var söylesen diye ısrarla en son söylüyorum sonra snir oluyorum
neden yani....ne gerek var..
Çok çok haklısın,başarının ölçüsü gibi görülüyor para,önemli mi tabiiki,ama sevdiğin işi yapıyorsan ve seni tatmin ediyorsa kazancın,konu kapanmıştır,kimseyi ilgilendirmesin.

Bana kimse sormuyor ne ailem ne cevrem, ben de söylemem ne kadar param olduğunu. Kimse bilmez. Mesleginiz ne? Neden soruyorlar ki, dikkat çeken bir iş mi yapıyorsunuz?

Yahu işe yeni başladım(1 yıl oldu yeni) herkes de bunu soruyor başından beri
ne kadar maaş alıyorsun soru bir
ne kadar biriktirdin soru iki
hiç hoşuma gitmiyor
babam da dahil herkes paramın takibinde ....
sorma baba diyorum illa ısrarla sorup öğreniyor ve çok da sinirleniyorum!
siz ne diyorsunuz para mevzusu açılınca dışarıdakilere ayrı , yakınlarınıza ayrı merak ettim? Çünkü çok sinir oluyorum...Biriktiremiyorum çok ve sürekli takip edince daha çok uyuz oluyorum :KK43:
Benim kp soruyor
Maasın ne
Kardesinin maası ne( biz birlikte calısıyoız kendi işimide)
İşyeri ne kazanıyor
Cironuz ne?
Adama milyon kez soyledim
Si ze neeee diye hala soruyor

Baska para mevzuzu acan yok bana
Ama kendi babam sorsa bozlmazdım

Maliyecimisiniz muhasebecisimisiniz hayırdır de.benm annemde çok sorardı eskiden hatta ver paranı ben biriktireyim derdi ama artık anladı istemediğimi sormuyo şükür.şimdide ablama soruyomuş öğrensene kaç parası var diye :KK48:

Ben babama bile soylemem o bile bilmez ne kaar aldigimi diyorum. Simdi esimin aileside soruyor ben o konulara girmem esim bilir sadece yeterlidir diyorum. Kendimi hic uzmuyorum

Sorana soylerim ben. Bisey yok bunda. Ha bazilari bilgi alisverisi amaciyla soruyor maasini isini..bazilari kiskancliktan otekileri faydalanmak amacli AMA orasi beni ilgilendirmez..kiskanan kendi kendine kiskansin dursun..faydalanmak isteyene zaten izin vermem..bunun icin sinirlenmenize gerek yok. Bazilari dirdir dedikodu amacli soruyor tabi onlari da gecistirirsin olur biter..veya soylersin dedikodu malzemesi gecer ellerine:KK70:bence takmaya degmez:KK49:

hiç hoşuma gitmiyor
siz ne diyorsunuz para mevzusu açılınca dışarıdakilere ayrı , yakınlarınıza ayrı merak ettim? Çünkü çok sinir oluyorum...Biriktiremiyorum çok ve sürekli takip edince daha çok uyuz oluyorum :KK43:
Ben simdiye kadar en yakin arkadasima dahi sormadim sormamda ama bi dis kliniginde calismisyim bi sure gelen hastalar bile soruyordu ne kadar aliyorsun diye

Bana kimse sormuyor ne ailem ne cevrem, ben de söylemem ne kadar param olduğunu. Kimse bilmez. Mesleginiz ne? Neden soruyorlar ki, dikkat çeken bir iş mi yapıyorsunuz?
ne güzel şanslısınız sormadıklarına göre
yok öyle dikkat çeken bir meslek değil tanıdık denk gelirse diye özel bilgileri çoğaltmıyorum

Münasebetsizler, ben de çok sinir olurum soranlara ki annem babam hiç sormadı ama dışardan soranlar oluyor iyi niyetli olanlara söylüyorum, borç isteyecek potansiyeli olanlara ve fesatlara söylemeyip geçiştiriyorum.

Ben babama bile soylemem o bile bilmez ne kaar aldigimi diyorum. Simdi esimin aileside soruyor ben o konulara girmem esim bilir sadece yeterlidir diyorum. Kendimi hic uzmuyorum
Sana da mi soruyorlar
Eşimin ailesi yani babası bana da sorar
Çok sinir olurum
Size ne bundan derim bir snraki görüşmede birdaha sorar

Babamla para muhabbeti çok yaparız. Onun dışında kimseyle yapmam ama babamla yapmaktan mutlu oluyorum

hiç hoşuma gitmiyor
ben dogrucu mahmutum. söylerim.
ama soran sevmedigim, haz etmedigim biri ise 'prensip olarak maaşımı kimseye söylemiyordum veya piyasa göre normal bir maaş alıyorum niye sordun ki ' diyorduım.

Ya tamam konu komşu elalem sormasin tabi ki tersleyelim bu tip insanlari ama babaya soylememek neden ?
Sonuçta yıllarca o sizi okutmuş onun sayesinde okuyup meslek sahibi olmuşsunuz yıllarca ondan harçlık almışsınız şimdi maasinizi gizliyorsunuz benim kızım bana böyle yapsa çok üzülürdüm.
Her anne baba da illa ki kıyaslama yapar kardeşler arasında yapmasalar daha iyi evet ama bilinçsizce bunu yapıyorlar malesef.

Benim maaşım googleyınca çıkan cinsten. O nedenle kimse sormuyor. Ama sorsalar da söylüyorum. Zaten biraz baksalar en azından fikir sahibi olunur bir maaş.

Birikimi hep yarı yarıya söylüyorum. Onlara ne (annem babam dahil. Bunu bilme hakkı sadece eşimde çünkü biz sadece onunla aileyiz, evlenince anne babayı bile bir tık geriye koymak lazım)

Kimse eşim dahil bilmez ne kadar aldığımı. Sorduklarında ortalama biseyler söylerim 800 lira azı gibi .sende gecistir

Hayır kime ne ? Ben babama bile sormuyordum ne kadar kazanıyorsun diye ..simdi de eşime sormuyorum . Bir defa konuştuk bu konuyu .belli bir maaşının olmadığını söyledi ki bunu ben de biliyorum,üstelemedim. Karnım doyuyor ,ihtiyacım karşılanıyor ,elime de para kalıyor .gerisi teferruat. ..ama dışardan böyle bakmıyorlar olaya ..kısaca kimseyi ilgilendirmez.

hiç hoşuma gitmiyor
Babamn sormasi eger onunla yasiyorsam cokta tuhafima gitmez. Yani zaten almazda bence gayet norml sormasi. Tabi dedgm gibi babanzla yasiyosaniz. Yoksa ilgilendrmez. Hele baska insanlari hic ilgilendrmz

hiç hoşuma gitmiyor
Hiç yok, aç kalıyorum de boş ver...

Back
X