kaç sevgili,kaç aşk yaşandı şu hayatıızda??

Evet canım bana da böyle olmuştu.Benim de ilkokulda ve ortaokulda olmuştu 2 tane :)) Tabi buna aşk dersen.Sonra lisedeyken hep Allah'a dua ederdim bundan sonra hayatıma biri girerse beni sevsin,aldatmasın,ben de seveyim ve evlenelim,son olsun diye.1 yıldan fazla hep geceleri böyle dua ettim ve taaa taa taa tammmm :24::24: 16 yaşında aşkımla tanıştım,o 20 yaşındaydı.Üstelik de çocukluk aşkımdı benim,ben de onun,daha okula bile başlamadan önce saklambaç filan oynardık,evcilik bile oynadık.Ben anne olurdum,o baba bir de çocuğumuz olurdu :69::69: Şimdi 23 yaşındayım 7 sene olacak beraberliğimiz.:nazar:Seneye okulum bitince nişanlanacağız kısmetse,sonra da evlilik:nazar::nazar::nazar:

Bende çocukluk aşkımla yıllar sonra karşılaştım ve şu an birlikteyiz. Aynen bizde oyun oynardık filan. İnşaAllah sizde,bizde kavuşuruz. Evlilikle sonuçlanır. :17:

Bende çocukluk aşkımla yıllar sonra karşılaştım ve şu an birlikteyiz. Aynen bizde oyun oynardık filan. İnşaAllah sizde,bizde kavuşuruz. Evlilikle sonuçlanır. :17:

Amin canım Allah herkesin gönlüne göre verir inş.İlerde insanın çocuklarına anlatacağı çok güzel bir anı,babanla evcilik oynardık küçükken diye :9::9::9:

Back