hally Guru Kayıtlı Üye 28 Aralık 2009 897 677 323 5 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seymacim #41 aldiesse .!.: ben 2 kere sezeryan oldum ikincisi ilkine nazaran daha zor oldu.herkes aynı değildir bence vücüda bünyeye bağlıdır biraz da Genişletmek için tıkla... bende iki kez oldum şu an spor yapıyorum egzersizler falan karın kaslarım kuvvetlensin diye inş. iç taraftaki dokularımız çok zarar görmemiştir fazla sezeryanında riskleri var galiba
aldiesse .!.: ben 2 kere sezeryan oldum ikincisi ilkine nazaran daha zor oldu.herkes aynı değildir bence vücüda bünyeye bağlıdır biraz da Genişletmek için tıkla... bende iki kez oldum şu an spor yapıyorum egzersizler falan karın kaslarım kuvvetlensin diye inş. iç taraftaki dokularımız çok zarar görmemiştir fazla sezeryanında riskleri var galiba
deeniiz Guru Kayıtlı Üye 3 Ekim 2010 84 5 296 Şanlıurfa 22 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seymacim #42 kim dedi üç hak var diye ilk defa duydum benim bildiğim dört çünkü
D derya8010 Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2013 52 0 6 35 İstanbul 31 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seymacim #43 deeniiz .!.: kim dedi üç hak var diye ilk defa duydum benim bildiğim dört çünkü Genişletmek için tıkla... hiç dört tane diyen doktor görmedim 3 tane ama kural degil saglıgımız için sınır 3.beş kere sezaryen olanda tanıyorum ama.cesaret meselesi
deeniiz .!.: kim dedi üç hak var diye ilk defa duydum benim bildiğim dört çünkü Genişletmek için tıkla... hiç dört tane diyen doktor görmedim 3 tane ama kural degil saglıgımız için sınır 3.beş kere sezaryen olanda tanıyorum ama.cesaret meselesi