• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç yaşında evlendiniz?

insanın kendısı tanıması ve zorluklarla mucadelesi ve güzellıklerın kıymetını bılmesı acısından kesınlıkle 25 ten sonra ewlenılmelı die düşünuorum.. ben 27 yasında ewlendım.. eger eşimle 1 yıl önce tanışşaydım 26 da ewlenırdım.. ama asla 25 ve öncesi olmazdı olmamalı da..

24e girdiğim zamana denk gelicek evliliğim ...

İnsan kendini olgun ve evliliği kaldırabilecek yasta hissettiği vakit evlenebilir. Sorumluluğu vs ...
Bunun yaşla hiçbir ilgisi alakası yok .. Ne 25 30 yaşında dengesiz tipler var dünyadan bi haber ..
Ama ne 19unda evlenen var aklı başında gayet bilinçli..

İnsan kendini bilsin kendine güvensin yeter ..

Son düzenleme:
Ben hep işim olsun ondan sonra evleneceğim demiştim ve bu dediğimide gerçekleştirdim.26 yaşında evlendim bu arada.Sanırım işim olmasaydı evlenme süremde geç olacaktı.

buraya yazanlara bakılırsa forumda genelde herkes erken evlenmiş. bende 24 yaşındayım ama ufukta evlilik baya uzakta görünüyor asker bekliyorum gelecek de iş kuracak da beni alacak da da da da yani..
27-28 i bulur. bence erken evlilik güzel bişe eskiden tam terisini düşünürdüm ama bence erken evlilik avantaj. kuzenim erken evlendi aynı yaştayız ama 2 çocuğu var kocaman oldular biz hala yok kpss yok dersane peşinde koşuyoruz aslında zaman su gibi akıp gidiyor. erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır demişler .. daha erken olmasını isterdim ama nasip.

Back
X