Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş 23 hala bekarım...![]()
Yaş 23 hala bekarım...![]()
ben de 24 yaşındayım bekarım ama genelleme yapmak istemem de çevremde gözlediğim şu evliliğe hayatında biri olmasına meyilli olan çabuk evleniyo biraz da nasip kısmet işte diye düşünüyorum :))
seni de tebrik ediyorum....güçlü insanlar herzaman başarılı olur...
siz de sağolun ben düşünüyorum da neden evlenirim ileride yalnız yaşlanmamak için cevabım bu sadece
mmm evlilik hakkında hesap yapmamayı öğrendim..umarım herşey gönlünce olur..belli ki aklı başında birisin, eniyisini sen bilirsin zaten kimsenin aklına ihtiyacın yok..ancak senin için yalnızca şunu dilerim; umarım gerçekten seveceğin biriyle yaşlanırsın..
sadece merak ettim :)
Şu anda 19 yaşındayım 4 yıllık ciddi bi ilişkim var askerlik,maddi sıkıntılar olmasa sevdiğime koşa koşa giderdim ama önümüzde engeller var işte..böyle düşünürken aklıma birden yaşım geliyo yok be diyorum az daha bekarlıgın tadını cıkarayım baba evinin rahatlıgına doyayımda ondan sonra giderim diyorum ama bi yandanda içim hep onu istiyorr..
sizinde kaç yaşında evlendiğinizi yada evlenmeyi düşündüğünüzü öğrenmek istedim:)
İnşallah herkes dengini bulur onunla evlenir ilerde sorun yaşanmaması için
Amin..
Son bir tavsiye benden sakın hemen çocuk yapmayın ve problem yaşarsanız hemen evlilik danışmanlarına gitmeyin..Danışmanların söylediği ilkşey "çocuk yapın düzelir" çocuğu yapıyorlar, düzelmiyor boşanıyorlar olan çocuğa oluyor..
tabi hiç problemsiz evlilikler de oluyor ama tedbir almak da önemli..
evet çok haklısınız bilinçli davranılmalı sağolun
Rica ederim. Söylediklerim sadece tecrübelerimdir, genel doğrular değildir tabi..İyi akşamlar..
17 yaşında evlendim 18 de anne oldum daha içimde büyümeyen bir çocuk varken çocuk yaptım.şu an 13 senelik evliyim keşke küçük yaşta evlenmeseydim hayatımın en güzel yılları bilinçsizce geçti gitti.aslında 30 35 yaş arası evlenmeli insan bence...