ben evliyim gebelik için yapıyım bi bakıyım sonuc ne çıkcak.
haha çok hoş konuyu görünce hemen daldım....
bi arkadaşımla yapmıştık ergenlik dönemimde 20 lerime gelmeden...
33 çıkmıştı say say bitirememiştim...ve falın safsata olduğuna iyice kanaat getirmiştim...33 ümde mutlaka çoktaaaann evlenmiş olurdum çünkü...
faldanmıdır, fal mı bildi bilmem ama tam tamına 33 yaşımda evlendim....:))))))) nostalji yaptım gece gece şimdi...:))
ciddi misin sen ben gırgıra almıştım ama bak yapasım geldi şimdi çok merak ettim yaaaadelikafadulden
haha çok ciddiyim yap bakalım bi ben de merak ettim..:))))
eşimle tanıştığımız andan itibaren evleneceğimizi biliyordum..tanıştık 10 ay sonra ben 33 yaşımdayken evlendik... öyle fala bilmemneye inan bi insan değilimdir ama eşimle ilgili ilginç şeyler oldu bu yaş falı gibi :)))
çocuk falını da yapmıştım 3 çocuk çıkmıştı..iki tane düşük yaptım 6 ay arayla şimdi onun geyiğini yapıyorum eşime 1 tane hakkımız kaldı diye ( bu işin gerçekten geyik kısmı ama)
bende fala hiç inanmam aslında fala inanma falsızda kalma hesabındaydım ama bak sen diyince bi merak sardı dört bi yanımı ama kızkaydirigubbakcemile3sende saç telinle mi yaptın:uhm:
sanırım tam hatırlamıyorm...33 bana çok garip gelmişti o yüzden net hatırlıyorum...e küçüktük o zamanlar tabi 33'ü çok geç bulmuştum kaydirigubbakcemile3
aman saolasın şımarırım valla şimdi :)))
biraz genetik sanırım..:)))
evlendikten sonra daha da bi gençleştim sanki ( ya da bana öyle geliyo) kaydirigubbakcemile3
koca yaramış o zaman sana şekerimkaydirigubbakcemile3şaka ha sakın alınma:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?