Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

Çok şaşırdım 56 çıktııı :ssz:

Allah iyiliğini versin canım ya gece gece ne güldürdün beni:)))
4 saç teli kopardım 2 farklı yüzükle denedim bende saymanın sonu gelmedi en son birde çeşmeden doldurduğum suyu yanlışlıkla içtim:(
Neyse bari bekleriz :))

Allah iyiliğini versin canım ya gece gece ne güldürdün beni:)))
4 saç teli kopardım 2 farklı yüzükle denedim bende saymanın sonu gelmedi en son birde çeşmeden doldurduğum suyu yanlışlıkla içtim:(
Neyse bari bekleriz :))

Ay ilahi kötüdür tadı çeşme suyunun :23: Hayırlısı başka birisine de denettirin isterseniz :31:

bak gene aklıma geldi konuyu görünce yüzellinciye yazıyorum belkide:9:
bana da 26 çıkmıştı bu yıl 25 ime girdim bakalım bir yıl sonra ne olacak ne bitecek:9:ben gerçi fala hiç inanmam da neyse

Benim 26.5 çıktı.
26buçuk diyorum çünkü son çarpış çok hafif oldu. :D

bak gene aklıma geldi konuyu görünce yüzellinciye yazıyorum belkide:9:
bana da 26 çıkmıştı bu yıl 25 ime girdim bakalım bir yıl sonra ne olacak ne bitecek:9:ben gerçi fala hiç inanmam da neyse

Gördüm önceki yazılarını :9::9: hayırlısı evlenirseniz yazında biraz daha şok geçirelim :ssz::ssz:

Benim 26.5 çıktı.
26buçuk diyorum çünkü son çarpış çok hafif oldu. :D

ay akşam akşam nasıl güldüm ya :1::1::1::1::1::1: Allahta sizi güldürsün

Şaka bir yana çok teşekkür ederim canım vaktini aldım :16:
Kısmet artık..:)

Rica ederimmm :31::31: Aynen kısmet

Kızlar şu kaç yaşında evleneceksini bilmiyorum ama aynı yöntemle benim annem hamilelere bakardı ve hep de tutar :61:
Hemde hamileler ulturasona girmeden çok önce bakardı annem şu olacak derdi hala yapar :1:
Bu yöntemle ilginç bir şey daha keşfetti de buraya yazmak istemedim şimdi onu. :1:

Kızlar şu kaç yaşında evleneceksini bilmiyorum ama aynı yöntemle benim annem hamilelere bakardı ve hep de tutar :61:
Hemde hamileler ulturasona girmeden çok önce bakardı annem şu olacak derdi hala yapar :1:
Bu yöntemle ilginç bir şey daha keşfetti de buraya yazmak istemedim şimdi onu. :1:

Benimde annem bana baktı bugün 1 kız çıktı kendisine ben baktım her şey doğru çıktı. Ama yeni keşfi çok merak ettimmmmmmmmmmmm :52:

tabii ki yazarım
tabi önce beni evliliğe ikna edicek ve beni alıcak bir beyaz atlı prens bulmam lazım:9:

Haha benimde 27 yazdığına bakma beyaz atlı prens gelecekse 97ye kadar beklerim :23::23:

denedim en son uzun uzun sallandı ama bi türlü çarpmadı yoruldum içtim suyu artık :) tekrar denicem, bi falda evlenme yaşımı söylemişlerdi aynı mı çıkacak acaba merak ettim :))

Bunun suyunu da mı içiyorduk ya. :O
Ben içmedim.
Çeşme suyu doldurduğum bardak karşımda duruyor.
İçeyim bari. Neyse ... :s

Back
X