Kaç Yaşında Hamile Kaldınız?

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
Merhaba hanımlar :KK24:
Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorum :oops: gerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum o_O
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum :KK51:

Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorum :oops: gerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum o_O
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum :KK51:
Bende 24 yaşında hamile kaldim.Hic yaşım küçük diye endiselenme bence

En küçük ben değilmişim demekki :KK56:
Niyeyse çocuk için kendimi çok küçük ve yetersiz hissediyorum. O olgunlukta Değilim sanki :KK17:

Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum :KK51:[/
Çok da küçük değil bence en ideal yaşlardan yaş ilerleyince gebelikte sorun riski de artıyo ben 27 yaşında hamile kaldım hemde doğum günümde :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun :)

19 yaşında hamile kaldım :)
bencede yasin çok küçük değilmiş :KK66:

28 yaşındayım, evleneli 11 ay oldu. 7aylık hamileyim Allahın izniyle kavuşmayı bekliyoruz kızımıza.Rabbim herkese mutlu yuvalar güzel-sağlıklı çocuklar nasip etsin :)

Bende 26 :) herseyi Rabbim en uygun zamanda veriyor bizlere.. Umuyorum zamanla sende hazir oldugunu hissedeceksin ve kucagina aldiginda bambaska düsüneceksin.

X