• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç yaşında topuklu ayakkabı giymeye başladınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi missfener19o7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk defa bu yıl başladım,21 yaşımdayım..Ayda bir yada dügünde falan..

Lise balomda ik giymiştim :16:

O zmandan beri favorimdir .... Nerdeyse her gün giyerim:16:

Küçük topuk platform en çok sevdiğimdir :1::1:bayılıyorum:24:

ilk 22 yaşında giydim sanırım..ama sürekli giymem, sadece özel günlerde, ya da gece dışarı çıktığımızda filan.. babet vazgeçilmezim..:)

Gunluk hayatta 19 yasimda basladim. Ondan once birkac dugunde falan giydigimi saymiyorum.

21 yaşındayım 16 yaşımdan beri dolgu topuk giyiorum.platform giyenlere çok özeniyorym bi giyiyim ayağım ağrıo o gün

27 yaşımdayım ve hala topuklu giyemiyorum.. dolgu deniyorum arada.. ama çooook özeniyorum.. yaş geldi sanırım : )

Son düzenleme:
Topuklu ayakkabı giymeye 17 yaşımda başlamıştım. :ssz:

yanlış hatırlamıyorsam ilk topuklu ayakkabılarımı 19 yaşımda düğünümde giydim.tarzım değildi topuklar ben spor ayakkabıları spor giyimi severdim.rahatıma daha bir düşkündüm ayaklarım rahat olsun isterdim..

18 yaşında giydim ilk topuklularımı..ondan sonra da vazgeçemedim.ta ki 22 yaşında ayağımı kırana kadar.ayağımın kırılmasının topukla alakası yoktu ama:)) doktor uzun süre izin vermedi daha sonra.bi kaç senedir de yine giyiyorum yaşasıııın:52:

18 yaşındayım hala giymiyorum. Düğün vs gibi özel günler dışında tabi kii

18 yaşındayım.Geçen yıl kuzenimin düğününde giydim ilk.
Yaşıtlarım çoktaandır giyiyolar ama nedense kendimi hiç büyük hissetmiyorum günlük hayatta topuklu kullanmak için

17 yaşındayım üniversitede giymeye başlarım herhalde alışmak için :31:

19 yaşında özel günler dışında giymiyorum zaten

17 yaşında başladım.. Üniversite partisinde giymiştim :) İlk yılımdı

18 yani bu yaz. O da dolgu topuk fakat kış gelince nasil aliscam platformluya falan bilmiyorum:17:

su an 18 yasındayım ve 15 yasında annemin özerisiyle giymeye basladıım. Su an da günlük hayatımda olsun özel günlerde olsun giyerim, çok rahat ediyorum özellikle platform topukta :) Boyum 167 ve 14 cm lik topuklarla cok rahat yürüyebiliyorum :D

bir özentilikle 15 yaşında giydim ilk topuklu ayakabımı :/ şu an 17 yaşındayım pek bir süre geçmese de bu sanırım az da olsa olgunlaşmamı sağladı şimdi düşünüyorumda keşke giymeseyişim daha genç gibi tkılsaymışım meğer annem haklıymış :) şimdi hiç giymiyorum anca düğün v.s :)

17 yaşındayım annem bazen giymem için ısrar ediyor ama ben hiç sevmiyorum yürüyemiyorum ayaklarım ağrıyor....:(

Back
X