Kaç yıl sonra sevgisizce bakan gözler...

Canım kilo sorun olsaydı aşkda sevgide benimki on kere boşamıştı beni düşün o beni 45 kgla gördü sevdi evlendi şimdi 78 kgyum bence onun gönlü birine kaymış sebebi senin 3 kg fazlılığı sebeb göstermiş salla gitsin mis gibi işin var gençsin kilo hastalıkmı azıcık çabalarsın mankene dönersin oda baksın dursun kaçan trenin peşinden hiç takma seni sevmeyeni sevipte tüketme şu gençecik ömrünü hayat çok hızlı bitiyor değmez yani
Yani işin ilginci ben hiçbir zaman ipince biri olmadım. 50 kiloda bile yapılı duruyordum,balık etliyim hep. Beni tanıdığı ile şuanki kilom arasında 10 kilo var. Ki bunun 3 kilosu da görüşmediğimiz stresli döbemde alındı. Bence de işin içinde başka birşey var ama göreceğim, konuşacağım. Çok teşekkürler desteğiniz için

Aynen öyle düzgünce anlatsa hiç sorun yok. Ne yeriydi ne de zamanıydı. Uygun bir zamanda muhabbet esnasında ya böyle böyle benim düşüncem dese. Zaten ilk günün gerginliği vardı üzerimde, o da tuzu biberi oldu. Bu yüzden ayrılacaksak zaten ayrılalım,bu kadar maddeci olacaksak hiç gerek yok,bitsin.

Kesinlikle ya.Bende suan hafif kilo aldim beni seven icimi sevsin sonucta insaniz basimiza her an bisey gelebilir.Demek ki basiniza bisey gelse birakip gidecek sizi 3 kilo icin boyle yapan adam

Okuyunca inanın içim burkuldu.
Bu denli basit şeyler için insan karşısındakini nasıl da kırıyor dedim kendi kendime.
Size bir şey mi oldu? diye sormasını kasti bir soru olarak düşündüm ben açıkçası.
Siz cevap vereceksiniz oda konuya girecek gibi. Yerinizde olsam ben cevap dahi vermem.
Sürekli yoğun olduğumu, müsait olunca döneceğimi söyler ama aaa unutmuşum deyip dönmem.
Çünkü karşınızdaki partneriniz bunu hakediyor. Niyeti özgüveninizi yıkmak diye düşünüyorum.
Ama siz onu görmezden gelip umursamaz iseniz asıl yıkılan kendisi olacaktır.
Sizin ağlayıp üzüldüğünüzü görüp mutlu olmasındansa onun üzülmesi daha mantıklı.

Back
X