Doğuma Hazırlık kaç yılın özlemi yarın bitiyor dualarınızı bekliyorum arkadaşlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

surayn

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
300
1
316
Yozgat
meraba arkadaşlar 26 yaşında 4 yıllık evliyim ve şu an 39 haftalık hamileyim evlendiğimiz günden beri korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı tek çare tüp bebek dediler yaptırdık ilki tuttu fakat kanımda pıhtılaşmadan dolayı kaybettik bebeğimizi tekrar ikinciyi denedik çok şükür yine tuttu ve şimdi kızıma hamileyim ve yarın sezeryan olmaya gidiyorum aslında geçen haftaya kadar normaldi fakat bebğim biraz iriymiş doktor sezeryan olması gerktiğini söyledi kabul ettik ama çok heyecanlıyım acaba bebeğimi sağsalim kucağıma alacakmıyım inşallh bi aksilik çıkmaz allah tüm bebek hasretiyle yananların kucağını doldursun inşallh hamile olanlarınkinide onlara bağışlasın amin...:CüvCüv:

hayırlısıyla sağsalim gelsin bebişin cnm, şimdiden geçmiş olsunopuyorumnanaktanen kısa zamanda deneyimlerini paylaşmanı bekliyoruzzemuszemus

canım öncelikle gözün aydın demek istiyorum ne güzel prensesine kavuşuyorsun.Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına bebişini.daha sonra deneyimlerini bizlerle paylaş bende çok kararsızım sezeryan mı normal doğum mu yapacağım karar veremiyorum.Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin meleğine:Saruboceq:

rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım şimdiden geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah:1hug:

meraba arkadaşlar 26 yaşında 4 yıllık evliyim ve şu an 39 haftalık hamileyim evlendiğimiz günden beri korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı tek çare tüp bebek dediler yaptırdık ilki tuttu fakat kanımda pıhtılaşmadan dolayı kaybettik bebeğimizi tekrar ikinciyi denedik çok şükür yine tuttu ve şimdi kızıma hamileyim ve yarın sezeryan olmaya gidiyorum aslında geçen haftaya kadar normaldi fakat bebğim biraz iriymiş doktor sezeryan olması gerktiğini söyledi kabul ettik ama çok heyecanlıyım acaba bebeğimi sağsalim kucağıma alacakmıyım inşallh bi aksilik çıkmaz allah tüm bebek hasretiyle yananların kucağını doldursun inşallh hamile olanlarınkinide onlara bağışlasın amin...:CüvCüv:

ay çok heycanlandım, inşallah sorunsuz en rahat şekilde miniciği alırsınız kucağınıza:)

Allah sizin ve bebeğinizin yardımcısı olsun.Hayırlı mutlu haberlerinizi almak dileğiyle...

sağolun arkadaşlar alla hepinizden razı olsun hayırlısıyla bi bebeğimi sağ salim kucağıma alyım eve döndüğümde olup biteni tek tek yazıcam son hazırlıklarımıda yaptım annemde bugün vandan geldi yanımda o ve eşim olacak bu gece nasıl uyurum bilmiyorum ama bir an önce sabah olsun istiyorum bu stresten kurtulamak için iyigeceler hepinize

emin ol şuan ben heyecanlandım. allah bebeğini kucağına sağsalim almayı nasip etsin.

canim cok sevindim.ins sag salim bebisini alirsin kucagina.bizlerede dua et bende istiyorum 4 yildir.

simdiden tebrikler.sevgiyle kal.........

Ay inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın arkadaşım,hayırlı doğumlar dilerim

Back
X