kaç yumurta toplandı kaçı döllendi?

aksmsefasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
102
11
38
Ankara
merhaba arkadsaşlar. bugün yumurta toplama işlemim vardı. 17 tane toplanmış. ama doktor sayı önemli değil önemli olan kalitesi demişti. acaba sizlerde kaç yumurtadan kaçı döllendi çok merak ediyorum. tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

merhaba arkadsaşlar. bugün yumurta toplama işlemim vardı. 17 tane toplanmış. ama doktor sayı önemldeğil önemli olan kalitesi demişti. acaba sizlerde kaç yumurtadan kaçı döllendi çok merak ediyorum. tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Benim ilkinde 15 yumurta toplandi. 7 si dollendi 5 tanesi 3. Gune cikti. 2 tane transfer edildi. Digerleri dondurulmaya uygun degilmis cop oldu. Sonu negatif bu arada 5 embriyomun hucre sayilari 6, 7 ve 8
Ikincisinde uzun protokol 10 yumurta toplandi 2 si islem gordu. Benim yumurtalar dollenmemis. Hic embriyo olmadi. Transfer iptal. Ilkinde dollenen yumurta bu sefer nadil dollenmedi hayret dogrusu

Benim ilkinde 15 yumurta toplandi. 7 si dollendi 5 tanesi 3. Gune cikti. 2 tane transfer edildi. Digerleri dondurulmaya uygun degilmis cop oldu. Sonu negatif bu arada 5 embriyomun hucre sayilari 6, 7 ve 8
Ikincisinde uzun protokol 10 yumurta toplandi 2 si islem gordu. Benim yumurtalar dollenmemis. Hic embriyo olmadi. Transfer iptal. Ilkinde dollenen yumurta bu sefer nadil dollenmedi hayret dogrusu

o kadar uğraşıyoruz yumurta şu kadar oldu bu kadar büyüdü diye. döllenmemesi büyük hayal kırıklığı olmuştur. çok geçmiş olsun. umarım bi dahakine sağlıklı embriyolarla sağlıklı ve hayırlı evlatların olur. benim de transferim ertelendi zaten progesteron yüksekliğinden. hepsi dondurulacak progesteron inince transfer yapılacak. dondurulmuşlarla zaten şans biraz daha düşüyomuş. bi de çok kaliteli olmazsa dondurulunca bozulursa diye endişeleniyorum. allahım hayırşlısını nasip etsin. hiç duymamıştım transferi ertelenen başıma gelince garip oldum. hücre sayılarıyla ilgili bilgim yok ama yarın aricaklar herhalde bilgi verirler.

o kadar uğraşıyoruz yumurta şu kadar oldu bu ar büyüdü diye. döllenmemesi büyük hayal kırıklığı olmuştur. çok geçmiş olsun. umarım bi dahakine sağlıklı embriyolarla sağlıklı ve hayırlı evlatların olur. benim de transferim ertelendi zaten progesteron yüksekliğinden. hepsi dondurulacak progesteron inince transfer yapılacak. dondurulmuşlarla zaten şans biraz daha düşüyomuş. bi de çok kaliteli olmazsa dondurulunca bozulursa diye endişeleniyorum. allahım hayırşlısını nasip etsin. hiç duymamıştım transferi ertelenen başıma gelince garip oldum. hücre sayılarıyla ilgili bilgim yok ama yarın aricaklar herhalde bilgi verirler.
Bende benim gibi embriyosu olusmayani duymamistim. Insan basina gelince her seyi ogreniyor. Hala şoktayim. Insallah canim senimki iyi gecer. Basarili transferler hepimize burada umit oluyor. Emin ol senin iyi haberini burada bir suru kisi senin kadar bekliuor.

Bende benim gibi embriyosu olusmayani duymamistim. Insan basina gelince her seyi ogreniyor. Hala şoktayim. Insallah canim senimki iyi gecer. Basarili transferler hepimize burada umit oluyor. Emin ol senin iyi haberini burada bir suru kisi senin kadar bekliuor.

çok teşekkür ediyorum. gerçekten hamile haberleri terapi gibi oluyo. allahım daha fazla bekletmesin inşallah.

Back
X