- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
transfer olan arkadaşlarım kaç yumurtanız oluştu kaçı döllendi yumurta toplama işlemini nasıl atlattınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opu sonrası işe gidebilirmiyim acaba kimse bilmiyor durumumu hayırlısı olsun cnm hakkındaCanım ben daha transfer olmadım 1 ay sonra olacak. 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı 13 ü 5.güne geldi donduruldu Opuda iyi geçti uyuttular zaten uyanınca çok hafif adet ağrısı gibi bir ağrı vardı
Bence o gün izin alma imkanın varsa al çünkü bahsettiğim ağrı çok şiddetli olmasa da çalışmamı zorlaştırabilirOpu sonrası işe gidebilirmiyim acaba kimse bilmiyor durumumu hayırlısı olsun cnm hakkında
Ben gitmiştim hiç bir sorunda yaşamadım benimde izin alma imkanım yoktu hemşireler bugün çalışma demişlerdi ama ben kendimi iyi hissettim sadece araba kullanmadım anesteziden degil ama yanımda annem vardı işe gitmicem diye konuştuğumuz için araba esimdeydi yoksa kullanirdim ağrım sizim hicbirseyim olmamıştı. Sizin de güzel geçer kısacık bi uyku okadar tedirgin olmayın derimOpu sonrası işe gidebilirmiyim acaba kimse bilmiyor durumumu hayırlısı olsun cnm hakkında
Uykudan değil de sonrasında ağrıdan çok korkuyorum abarttığım kadar değil sanırım çok teşekkürler:)Ben gitmiştim hiç bir sorunda yaşamadım benimde izin alma imkanım yoktu hemşireler bugün çalışma demişlerdi ama ben kendimi iyi hissettim sadece araba kullanmadım anesteziden degil ama yanımda annem vardı işe gitmicem diye konuştuğumuz için araba esimdeydi yoksa kullanirdim ağrım sizim hicbirseyim olmamıştı. Sizin de güzel geçer kısacık bi uyku okadar tedirgin olmayın derim
Hayır hayır hiç ağrı yok korkmayın rahat olun , sonunda güzel haberler olsun inşUykudan değil de sonrasında ağrıdan çok korkuyorum abarttığım kadar değil sanırım çok teşekkürler:)
6 oluştutransfer olan arkadaşlarım kaç yumurtanız oluştu kaçı döllendi yumurta toplama işlemini nasıl atlattınız
Opü sonrası hiç ağrım olmadı6 oluştu
5 toplandı
5 i döllendi
2 tanesi 5. Güne gitti
5. Güne gidenler pgt ye gitti
Biri sağlıklı geldi
Sağlıklı olan transfer edildi
Hamileyim
Bu arada uzun süredir cocuk istediğinitransfer olan arkadaşlarım kaç yumurtanız oluştu kaçı döllendi yumurta toplama işlemini nasıl atlattınız
Yok iptal olmadı fakat ohss olmuştum 18-20 yumurtam vardı düşük doza fazla tepki vermişim..bu sefer doktorum kontrollü gittiğini tüp bebekte ohss nin daha da şiddetli olduğunu söyledi 11 yumurta oluştu az mı acaba tüp bebek için bilemiyorum ..siz taze tarnsfer mi oldunuz embriyo dondurultan sonra mı pgt ye gidiyor acabaBu arada uzun süredir cocuk istediğini
Biliyorum
Hatta sanki gecen sene seninle aynı zamanda aşılama olmustuk
Ya da senin iptal Mİ
Olmustu tam anımsayamadım
Benden sana tavsiye
İmkanın varsa kesinlikle oluşan embriyoları transferden evvel pgt ye yolla
Allah korusun sonradan neden tutmadı dememek için
11 az değilYok iptal olmadı fakat ohss olmuştum 18-20 yumurtam vardı düşük doza fazla tepki vermişim..bu sefer doktorum kontrollü gittiğini tüp bebekte ohss nin daha da şiddetli olduğunu söyledi 11 yumurta oluştu az mı acaba tüp bebek için bilemiyorum ..siz taze tarnsfer mi oldunuz embriyo dondurultan sonra mı pgt ye gidiyor acaba
sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bana ..pgt siz mi istediniz peki doktor kendisi mi önerdi bir de histeroskopi olmuşmuydunuz transfer öncesi rahimin durumunu incelemek için sizde problem neydi? çok soru sordum kusura bakmayın11 az değil
benim 5 oluşmustu yukarıda da yazdım.
sanırım biyopsi alınıp donduruluyor
taze olmadım
opu den sonra 2 ay ara verdim transferim sonra oldu
amin inşallahsağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bana ..pgt siz mi istediniz peki doktor kendisi mi önerdi bir de histeroskopi olmuşmuydunuz transfer öncesi rahimin durumunu incelemek için sizde problem neydi? çok soru sordum kusura bakmayın
bu genetik testleri yaptırmadık biz 1,5 senedir bu işin içindeyim umarım bnm de yüzüm güler negatif aşılamam var bildiğiniz gibi..inşallah yarın opuyu sorunsuz atlatırım kalitelidir yumurtalar içim içimi yiyor nolacak diye.bana histeroskopi yapılmadı ..herşeyiniz temkinli yapılmış ne güzel bende sonuna kadar çabalayacağım inşallah yüzüm güler..dualarınızı bekliyorum:) biizm de sorunumuz morfoloji ve hareket bu arada bnde problem yokmuş rezervim iyiymiş dna hasarına baktırmıştık eşime kaan aydosa herşey normal çıktıamin inşallah
ben de 5 senedir uğrasıyorum
tüp bebek olarak ilk denemem di
bizde morfoloji ve ileri hareket sorunu vardı
senınle önceden de çok konustuk:)
doktorum pgt kendisi istemek zorunda kaldı çünkü elimde eşimde cıkan kromozom fazlalıgı sorununa ait test vardı sonucu vardı
bunu da kendim düşünüp tüp bebek öncesinde eşim ve ben kan vererek genetik tarama testı yaptırdık
burada bende pıhtılasmaya bakıldı
bende kromozom analizi yapıldı
eşimde de kromozom analizi yapıldı
eşimde fazladan bir y kromozomu varmıs
ve tüp bebek dr um bu sonucu görünce , pgt yapılması gerektiğini onayladı
iyiki de yaptırmısım yoksa boşa kürek çekmiş olacaktık
bu arada bende de kanımda pıhtılaşma cıktı
onlar içinde 9 ay iğne kullanacağım.
evet histeroskopi de yaptı ve öncesinde hiçbir doktor rahimde polip oldugunu soylememıstı
bu dr um söyledi ve opu günü polipi de aldı
polip alınmadan transfer olsaydım, polip embriyoyu dısarı atacaktı.
hangi merkezde yaptırmıştınız acaba morfoloji sorunu için imsi tekniği kullanıldı mı11 az değil
benim 5 oluşmustu yukarıda da yazdım.
sanırım biyopsi alınıp donduruluyor
taze olmadım
opu den sonra 2 ay ara verdim transferim sonra oldu
Evet doktorum hiçbirşeyi riske atmadı sağolsunbu genetik testleri yaptırmadık biz 1,5 senedir bu işin içindeyim umarım bnm de yüzüm güler negatif aşılamam var bildiğiniz gibi..inşallah yarın opuyu sorunsuz atlatırım kalitelidir yumurtalar içim içimi yiyor nolacak diye.bana histeroskopi yapılmadı ..herşeyiniz temkinli yapılmış ne güzel bende sonuna kadar çabalayacağım inşallah yüzüm güler..dualarınızı bekliyorum:) biizm de sorunumuz morfoloji ve hareket bu arada bnde problem yokmuş rezervim iyiymiş dna hasarına baktırmıştık eşime kaan aydosa herşey normal çıktı
evet kullanıldıhangi merkezde yaptırmıştınız acaba morfoloji sorunu için imsi tekniği kullanıldı mı
Morfolojiniz kaçtı acaba çok korkuyorum mırfoloji tüp bebekte bile sıkıntı yaratır gibi şeyler okuyorum tedirginliğim çok fazla sayımız 170 milyon morfoloji yüzde 1 illaki sağlıklı vardır umut ediyorumevet kullanıldı
bursa jimerde yaptırdım
doktorum suat hazer
Sayımız 64 milyonMorfolojiniz kaçtı acaba çok korkuyorum mırfoloji tüp bebekte bile sıkıntı yaratır gibi şeyler okuyorum tedirginliğim çok fazla sayımız 170 milyon morfoloji yüzde 1 illaki sağlıklı vardır umut ediyorum