Kaç yumurtanız oluştu

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
transfer olan arkadaşlarım kaç yumurtanız oluştu kaçı döllendi yumurta toplama işlemini nasıl atlattınız

Canım ben daha transfer olmadım 1 ay sonra olacak. 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı 13 ü 5.güne geldi donduruldu Opuda iyi geçti uyuttular zaten uyanınca çok hafif adet ağrısı gibi bir ağrı vardı

Canım ben daha transfer olmadım 1 ay sonra olacak. 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı 13 ü 5.güne geldi donduruldu Opuda iyi geçti uyuttular zaten uyanınca çok hafif adet ağrısı gibi bir ağrı vardı
Opu sonrası işe gidebilirmiyim acaba kimse bilmiyor durumumu hayırlısı olsun cnm hakkında

Opu sonrası işe gidebilirmiyim acaba kimse bilmiyor durumumu hayırlısı olsun cnm hakkında
Ben gitmiştim hiç bir sorunda yaşamadım benimde izin alma imkanım yoktu hemşireler bugün çalışma demişlerdi ama ben kendimi iyi hissettim sadece araba kullanmadım anesteziden degil ama yanımda annem vardı işe gitmicem diye konuştuğumuz için araba esimdeydi yoksa kullanirdim ağrım sizim hicbirseyim olmamıştı. Sizin de güzel geçer kısacık bi uyku okadar tedirgin olmayın derim

Ben gitmiştim hiç bir sorunda yaşamadım benimde izin alma imkanım yoktu hemşireler bugün çalışma demişlerdi ama ben kendimi iyi hissettim sadece araba kullanmadım anesteziden degil ama yanımda annem vardı işe gitmicem diye konuştuğumuz için araba esimdeydi yoksa kullanirdim ağrım sizim hicbirseyim olmamıştı. Sizin de güzel geçer kısacık bi uyku okadar tedirgin olmayın derim
Uykudan değil de sonrasında ağrıdan çok korkuyorum abarttığım kadar değil sanırım çok teşekkürler:)

transfer olan arkadaşlarım kaç yumurtanız oluştu kaçı döllendi yumurta toplama işlemini nasıl atlattınız
6 oluştu
5 toplandı
5 i döllendi
2 tanesi 5. Güne gitti
5. Güne gidenler pgt ye gitti
Biri sağlıklı geldi
Sağlıklı olan transfer edildi
Hamileyim

6 oluştu
5 toplandı
5 i döllendi
2 tanesi 5. Güne gitti
5. Güne gidenler pgt ye gitti
Biri sağlıklı geldi
Sağlıklı olan transfer edildi
Hamileyim
Opü sonrası hiç ağrım olmadı
Ama anestezinin verdiği bir sersemlik oldu bir süre
Bence gitmesen daha iyi@goncammm48

Bu arada uzun süredir cocuk istediğini
Biliyorum
Hatta sanki gecen sene seninle aynı zamanda aşılama olmustuk
Ya da senin iptal Mİ
Olmustu tam anımsayamadım
Benden sana tavsiye
İmkanın varsa kesinlikle oluşan embriyoları transferden evvel pgt ye yolla
Allah korusun sonradan neden tutmadı dememek için

Bu arada uzun süredir cocuk istediğini
Biliyorum
Hatta sanki gecen sene seninle aynı zamanda aşılama olmustuk
Ya da senin iptal Mİ
Olmustu tam anımsayamadım
Benden sana tavsiye
İmkanın varsa kesinlikle oluşan embriyoları transferden evvel pgt ye yolla
Allah korusun sonradan neden tutmadı dememek için
Yok iptal olmadı fakat ohss olmuştum 18-20 yumurtam vardı düşük doza fazla tepki vermişim..bu sefer doktorum kontrollü gittiğini tüp bebekte ohss nin daha da şiddetli olduğunu söyledi 11 yumurta oluştu az mı acaba tüp bebek için bilemiyorum ..siz taze tarnsfer mi oldunuz embriyo dondurultan sonra mı pgt ye gidiyor acaba

Yok iptal olmadı fakat ohss olmuştum 18-20 yumurtam vardı düşük doza fazla tepki vermişim..bu sefer doktorum kontrollü gittiğini tüp bebekte ohss nin daha da şiddetli olduğunu söyledi 11 yumurta oluştu az mı acaba tüp bebek için bilemiyorum ..siz taze tarnsfer mi oldunuz embriyo dondurultan sonra mı pgt ye gidiyor acaba
11 az değil
benim 5 oluşmustu yukarıda da yazdım.
sanırım biyopsi alınıp donduruluyor

taze olmadım
opu den sonra 2 ay ara verdim transferim sonra oldu

11 az değil
benim 5 oluşmustu yukarıda da yazdım.
sanırım biyopsi alınıp donduruluyor

taze olmadım
opu den sonra 2 ay ara verdim transferim sonra oldu
sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bana ..pgt siz mi istediniz peki doktor kendisi mi önerdi bir de histeroskopi olmuşmuydunuz transfer öncesi rahimin durumunu incelemek için sizde problem neydi? çok soru sordum kusura bakmayın

sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bana ..pgt siz mi istediniz peki doktor kendisi mi önerdi bir de histeroskopi olmuşmuydunuz transfer öncesi rahimin durumunu incelemek için sizde problem neydi? çok soru sordum kusura bakmayın
amin inşallah
ben de 5 senedir uğrasıyorum
tüp bebek olarak ilk denemem di

bizde morfoloji ve ileri hareket sorunu vardı
senınle önceden de çok konustuk:)

doktorum pgt kendisi istemek zorunda kaldı çünkü elimde eşimde cıkan kromozom fazlalıgı sorununa ait test vardı sonucu vardı

bunu da kendim düşünüp tüp bebek öncesinde eşim ve ben kan vererek genetik tarama testı yaptırdık

burada bende pıhtılasmaya bakıldı
bende kromozom analizi yapıldı
eşimde de kromozom analizi yapıldı

eşimde fazladan bir y kromozomu varmıs
ve tüp bebek dr um bu sonucu görünce , pgt yapılması gerektiğini onayladı

iyiki de yaptırmısım yoksa boşa kürek çekmiş olacaktık

bu arada bende de kanımda pıhtılaşma cıktı
onlar içinde 9 ay iğne kullanacağım.

evet histeroskopi de yaptı ve öncesinde hiçbir doktor rahimde polip oldugunu soylememıstı
bu dr um söyledi ve opu günü polipi de aldı

polip alınmadan transfer olsaydım, polip embriyoyu dısarı atacaktı.

amin inşallah
ben de 5 senedir uğrasıyorum
tüp bebek olarak ilk denemem di

bizde morfoloji ve ileri hareket sorunu vardı
senınle önceden de çok konustuk:)

doktorum pgt kendisi istemek zorunda kaldı çünkü elimde eşimde cıkan kromozom fazlalıgı sorununa ait test vardı sonucu vardı

bunu da kendim düşünüp tüp bebek öncesinde eşim ve ben kan vererek genetik tarama testı yaptırdık

burada bende pıhtılasmaya bakıldı
bende kromozom analizi yapıldı
eşimde de kromozom analizi yapıldı

eşimde fazladan bir y kromozomu varmıs
ve tüp bebek dr um bu sonucu görünce , pgt yapılması gerektiğini onayladı

iyiki de yaptırmısım yoksa boşa kürek çekmiş olacaktık

bu arada bende de kanımda pıhtılaşma cıktı
onlar içinde 9 ay iğne kullanacağım.

evet histeroskopi de yaptı ve öncesinde hiçbir doktor rahimde polip oldugunu soylememıstı
bu dr um söyledi ve opu günü polipi de aldı

polip alınmadan transfer olsaydım, polip embriyoyu dısarı atacaktı.
bu genetik testleri yaptırmadık biz 1,5 senedir bu işin içindeyim umarım bnm de yüzüm güler negatif aşılamam var bildiğiniz gibi..inşallah yarın opuyu sorunsuz atlatırım kalitelidir yumurtalar içim içimi yiyor nolacak diye.bana histeroskopi yapılmadı ..herşeyiniz temkinli yapılmış ne güzel bende sonuna kadar çabalayacağım inşallah yüzüm güler..dualarınızı bekliyorum:) biizm de sorunumuz morfoloji ve hareket bu arada bnde problem yokmuş rezervim iyiymiş dna hasarına baktırmıştık eşime kaan aydosa herşey normal çıktı

bu genetik testleri yaptırmadık biz 1,5 senedir bu işin içindeyim umarım bnm de yüzüm güler negatif aşılamam var bildiğiniz gibi..inşallah yarın opuyu sorunsuz atlatırım kalitelidir yumurtalar içim içimi yiyor nolacak diye.bana histeroskopi yapılmadı ..herşeyiniz temkinli yapılmış ne güzel bende sonuna kadar çabalayacağım inşallah yüzüm güler..dualarınızı bekliyorum:) biizm de sorunumuz morfoloji ve hareket bu arada bnde problem yokmuş rezervim iyiymiş dna hasarına baktırmıştık eşime kaan aydosa herşey normal çıktı
Evet doktorum hiçbirşeyi riske atmadı sağolsun
ondan cok memnunum inşallah sonuna kadar da bu şekilde gider
takibi de onunla yapacağım başka doktora gitmeye cesaret edemedim açıkcası.

inşallah emeklerinin karsılıgını alırsın
çok zor süreçler
ben hala inanamıyorum mesela :)
insan bir garip oluyor
inşallah allah sana da tattırsın bu duyguyu

evet kullanıldı
bursa jimerde yaptırdım
doktorum suat hazer
Morfolojiniz kaçtı acaba çok korkuyorum mırfoloji tüp bebekte bile sıkıntı yaratır gibi şeyler okuyorum tedirginliğim çok fazla sayımız 170 milyon morfoloji yüzde 1 illaki sağlıklı vardır umut ediyorum

Morfolojiniz kaçtı acaba çok korkuyorum mırfoloji tüp bebekte bile sıkıntı yaratır gibi şeyler okuyorum tedirginliğim çok fazla sayımız 170 milyon morfoloji yüzde 1 illaki sağlıklı vardır umut ediyorum
Sayımız 64 milyon
Morfoloji sıfır
İleri hareket yüzde 11 di

Back
X