Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Progrstan iğne yada fitil kasıklarda ve vajinada aşiri ağrı yaparmi ?
Merhaba yumurta toplama işleminin 3.gunundeyim progrstan iğne ve fitilini kullanıyorum kasıklarımda ve alt tarafımda aşırı baskılı ağrı var sizce neden olur sizde böyle bir ağrı yasadinizmi ?
Merhaba yumurta toplama işleminin 3.gunundeyim progrstan iğne ve fitilini kullanıyorum kasıklarımda ve alt tarafımda aşırı baskılı ağrı var sizce neden olur sizde böyle bir ağrı yasadinizmi ?
İlk muayenede 11 dediler sonra 6 dediler sonra gittiğimde 5 dediler yumurta toplama işleminde sadece 3 adet yumurta toplamislardi ama 1tanesi eridi şuan 2 adet döllenmiş var dediler