bıktım artık yaşamaktan ALLAH'ın gücüne gitmesın ama artık bu evde yaşamak bana çok zor geliyor.. eve gelırken ayaklarım geri geri gdıyor sanki...acaba bu akşam annem neye bahane bulup kavga çıkarck diye...
sorun annem... belkı şaşırırsınz ama bi genç kız annesıyle iyi anlaşr hayret dıe... ama ben hiç öyle bişey yaşamadım .. hep ibrenmişimdır dıer arkdşlarıma kuzenlerime.. annelerıyle o kdar iyi anlaırlar ki tıpkı bir arkadaş gibi... ama ben bunu hiç yaşayamadım ...
kızlar annem beni sevmıyor... bunu kendı ağzıyla bile çok duydum..senden nefret edıyorum dedı... sevmıyorum senii vb. lafları... en ufak şeyden kavga çıkarıyor... benı hiç dınlemedn yargılıyor... insan önce bı dınler sonra haksızzsam haksız der dimi.. istedıgım tek şey benı dınlesın konu ne olursa olsun...mesela gecenlerde abımle kavga ettık yanıma gelıp bana bagarmya başladı..yıne naptında çocugu sınırlendırdın dıye... anne benı bı dınle sonra karar ver dedım hiç konuştrmadı bıle.. evın huzurunu bozuyosun bıktım senden artık demeye başladı o kadar ağrıma gidiyo kı bu laflar..şuan yazarken bile ağlamamak için kendimi ...
3 kardeşizz... 20 yşında abım vr ben 18ime grcm... bıde 9 yaşında kız kardeşim....abım hep evde benı kötuler... mesela en ufagından annemın dedıgı işi yapmayı unuttum gidip gaz verır... doldurur doldurur annem bana patlar..sonra evde huzurum kaçar...okuldan gelırım yorgun argın annem eve geldıgıme pişman eder benı... temız eve geldın bı iş yaptıgın yok bi işe yaramıosun... kızlar ALLAH aşkına ben napıyorum... sinir ilaçları kullanıyorum psikiyatri desteği ile... gecende kontrolum vrdı.. doktor annemı de çağırdı bıdakı gıtmemem anneme söyleyınce çıldırdı gitmicem banane benı şikayet ettın dımı dedı... doktora gıdıoyrum inanın eve gelınce bı noldu dıye bıle sormuyo bana :S ben naptım anlamıyorum...bu yıl össye gırecem inşaALLAH bı yerı kazanıp gıderım... bı an önce kurtulmak istiyorum bu evden..bide dıoki babam şehır dışını yazamazsın kazanırsan senı yollamam..kızlar kazanıpta gıtmemzlık nerde görulmş elbet te gıdıcm .. eger gıdersem bu eve bı daha ayak basamazmışım... ben napım artık .. bana ayrdımcı olun tek kurtuluşum üni.yi şhir dışında bi yerde kazanıp kendı ayaklarımın üstünde durmak...
aramızda annem yaşında teyzelerımde vardır..size şunu söyemek istıyorum kız çocuğunuz varsa gerçi farketmez kız erkek ama bı kız ile annenın arası iyi olmalıdır bnce... aranızı lütfen iyi tutun arkadşın olun gıdıp sıze erkek arkdşlarını bile anlatmasına izin verın.. bunu ben ailemden göremedım .... siz yapın lütfen
Bu nasıl bir Türkçe yahu? Sesli harfler nerede, nadiren kullanmaya lütfettiğiniz sesli harflerin noktaları nerede? Üç nokta her cümeden sonra kullanmaya uygun bir noktalama işareti midir? Allah aşkına "grcm" ne demek? Böyle bir sözcük var mı Türkçe'de? Lütfen biraz özen, lütfen.
Konunuza konsantre bile olamadım seçtiğiniz bu yanlış Türkçe nedeniyle.