Benim anlamadigim neden ishal olduğu? Koskoca milletvekili cesmeden mi su iciyormus? Valla o zaman ishal olmasi kacinilmaz. La yengem cesme suyunu acarken içinden kurt cikmisti be. Cesme suyu icilir mi? Esim yemeğe bile kullanma diyor o derece pis yani.
Seda Sayan'ın intikamını mı alıyorlar?Aylin nazliaka ya yuklenilmesinin sebebi seda sayan olayi farkindasiniz dimi :)
Seda sayan hala programa ve sacma konuklara devam ediyor olan bu kadina oldu.
Seda Sayan'ın intikamını mı alıyorlar?
Benim anlamadigim neden ishal olduğu? Koskoca milletvekili cesmeden mi su iciyormus? Valla o zaman ishal olmasi kacinilmaz. La yengem cesme suyunu acarken içinden kurt cikmisti be. Cesme suyu icilir mi? Esim yemeğe bile kullanma diyor o derece pis yani.
Melih Gökçek konuyu yargıya taşısın.
Kuyu suyu kullanmak suç değil ki.
Hayır kaçak olmaz. Bahçe sulamada atık su parası ödenmez. Sadece ev içinde kullanılırsa atık su parası ödenirHe ben de yukarda onu sordum. Bahcemizde kuyu var. O kacak mi oluyo yani?
Bu konu Ankara'da ki ishal vakalarındaki artıştır. Kadın kuyu suyu kullanmış ishal olmamış ne güzel.He ben de yukarda onu sordum. Bahcemizde kuyu var. O kacak mi oluyo yani?
Bu konu Ankara'da ki ishal vakalarındaki artıştır. Kadın kuyu suyu kullanmış ishal olmamış ne güzel.
Bizim sitede de kuyu suyu kullanılıyor.Ayrica kadin sitede oturuyomus. Site suyunu aylin nazliaka ayarlamiyor heralde. Bir de kuyu acmak suc mu? Annemler de kuyudan kullaniyo suyunu merak ettim.
Bizim sitede de kuyu suyu kullanılıyor.
Hatta üniversitedede. Bu yasal olmayan birşey değil.
Yeni düzenlemeyle kuyu sularına sayaç takılma kararı alındı. O site henüz sayaç taktırmamış olabilir, çünkü dediğim gibi yeni bir uygulama.
Kuyu suyu kullanmak yasak olsa idi devletin üniversitesi kullanmazdı heralde.
Yanlız Nazlıkaya şebeke suyundan ishal oldum dediyse komik duruma düşmüş.
Haberde ictigi sudan yaziyor. Çesme suyunu ictigini de sanmiyorum. Cok celiskili her sey. Yine bi melih gokcek palavralari..
bende içtiğini düşünmüyorum ama kalkıpta ben bu suyu kullandım ishal oldum demek yalanın daniskası . hem kaçak su kullan hem şebeke suyundan hasta oldum de. siz de yok melik gökçek yalancı deyin. çok tarafsızsınız. kuyu suları izinle kullanılıyor. benim site de kuyu suyu açmak istediler havuz için izin alınamadı çok su gidiyor çünki. bi havuz 12 milyara doluyor. resmen bedavaya getirmişler . havuz mutlaka vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?