Kaçak Windows, bilgisayarları kilitleyecek!

arkadaşlar pc yi yeniledim çift çekirdekli 1 gb bir bilgisayar aldım eski bilgisayarımda kitlenme olayını sık sık yaşıyordum format filan fayda etmedi 128 e çıkardım fan değiştirdim yok kitleniyodu şimdi bu yeni bilgisayardada aynı şeyler olacak diye ödüm kopuyor şu güncelleştirmeleri yapmayayımmı yazıları okudum kafam karıştı şimdi pc benden güncelleştirmeleri yapmamı istiyor ne yapsem acep offff offf microsoft yaktın beniiii.....

arkadaşlar evet dogru windows xp de güvenlik açıgı var ama bunu onlarda yapmak istememiştir linux te iştelim siztemi ama xp kadar kullanıcı işletim sistemi yok .ben lunixte kullandım ama kullanışlı degıl ayrıca hecklenmez die de birşey yoktur hırsızın acamıyacagı kapı gibi hackerinde çökertemiyecegi pc yoktur ayrıca yürk hackerimiz yakalandı ve şu anda akbank yapıkredi finasn bak gibi maliyeti yüksek olan bankaların internet üzerindeki güvenliklerini koruyor kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…