Sizde ise yaramis ne guzel. Ama sizin matematiginiz her evlilikte ise yaramiyor. Kadin kocasina annesiyle konusmasini soylesede,koca ya her zaman konusmuyor ya konussa da istenilen etkiyi yaratmiyor, ya da anne kisisi ogluna farkli gelinine farkli davranip islerin yoluna girmesine engel oluyor. Ayrica saglam bir karakter inanin karsinizda Kim olursa olsun saygi, hadi olmadi bir cekinme yaratir. Gelinim benden cekinip ogluma herseyi soyletiyor diye dusunen bir kaynana gelinini hic ciddiye bile almayabilir. konu sahibi kaynanasi bende geleyim arkadasima ugrarim dedigimde, bir dahakine beraber gideriz deseydi, suan balayinin tadini cikartiyor olurlardi. Bu durumda kadin ayilsin, bayilsin. Esin durusu iste bu noktada onemli. Annesi gereksiz alinganlik,taskinlik yapacaksa orada annesini uyarmali. Yurtdisini referans almiyorum, Ben isvicre de yasiyorum, cok uzun yillardir. buranin, genel olarak avrupanin kulturunun cok farkli oldugunu biliyorum ama benim bahsettigim kulturden ziyade asgari duzeyde medeni insan iliskilerini saglayabilmek.