Kaçamak yok..!

4 yıl önce 96 kiloydum yaklaşık 1.5 senede 76 kiloya kadar düştüm günde 15 km yürüdüm hiç ekmek ve tatlı şekerli seyler yemedim.
Ama son i
1 senede biraz koyverdim kilom epey arttı 89 olmuşum.

4 yıl önce 96 kiloydum yaklaşık 1.5 senede 76 kiloya kadar düştüm günde 15 km yürüdüm hiç ekmek ve tatlı şekerli seyler yemedim.
Ama son i
1 senede biraz koyverdim kilom epey arttı 89 olmuşum.
Hadi ya başa sarmışsın resmen... İşte irade değil mi.. biraz kendimizi hesaba çekmemiz gerekiyor.. napıyorsın şimdi tekrar başladın mı

Hadi ya başa sarmışsın resmen... İşte irade değil mi.. biraz kendimizi hesaba çekmemiz gerekiyor.. napıyorsın şimdi tekrar başladın mı
bünyem kilo almaya çok elverişli sanırım benim devamlı dikkat etmem gerekiyor.bir kaç gündür ekmek ve hamur işlerini yine bıraktım .ama artık çok iddialı değilim . sanırım 80 e yine inerim o şekilde iyim zaten boyum 1,76

bünyem kilo almaya çok elverişli sanırım benim devamlı dikkat etmem gerekiyor.bir kaç gündür ekmek ve hamur işlerini yine bıraktım .ama artık çok iddialı değilim . sanırım 80 e yine inerim o şekilde iyim zaten boyum 1,76
Evet boyun iyi 😊ama yine 75 falan tam yakışır.. inşallah bi başla bakalım ilk hedefin 79.9 olsun ♥️. Sağlıklı ve sağam bir şer şekil de kilo verince geri almayı epey uzun ve zor oluyor ben de onu fark ettim güzel kilo verince bir ay falan hunharca yedim almadım ama artık bir ayın sonun da ben alıştım çok yemeye ve sağlıksız şeyler yemeye o yüzden doyumsuzluk başlıyor ve tekrar alıyorsun yoksa aslında kilo almak da çok basit bir şey değil...

Selam kızlar
Bayram vs derken saldık gittik ..
Benim daha düğün de var onu da atlatayım evime dönücem artık...

Pazartesi inşallah ♥️ tekrar bir başlangıç ile 65 hedef olarak besmeleyi çekicem..

Sizler naptınız..? Bayram da artı kilo oldu mu

Ben hiç bilmiyorum... Anneme gittim geçen gün sadece günü birlik tartıldım 69.8 di .. ama kendimi 71 gibi hissediyorum 😅

Ödem olduğu için çok hızlı veririz zaten de hep bu böyle al ver al ver 🙄bıkkınlık geldi gari 😂

Back
X