Kaçamak Yok!

selam
Kinoalı kepekli kraker yeme.. hiç bir yararı yok, gereksiz bir şey.. onun yerine meyve ve süt ürünü tüket, yoğurdun içine yulaf,Chia ve meyve doğra ye vs vs vs..
Ekmek akşamları tüketme.. günde 2 dilimin üstüne çıkma..
akşama şöyle ye mümkünse,
8 kaşık kbahar yemeği (suyunu süzerek al)
1 kase yoğurt (az pulbiber ve bolca dereotu koy, çok güzel yağ yakar)
1 kase salata (az yağ, bol limon)
1 kase çorba (olabildiğince sıcak olsun)

bu şekilde yemelisin.. ekmek fayda sağlamaz,onu çıkar salata ekle ))
Ekmek yemiycem akşamları dediğin gibi acıkmak korkusuyla yiyorum bakalım nasıl olacak teşekkürler tavsiyeler için

Ekmek yemiycem akşamları dediğin gibi acıkmak korkusuyla yiyorum bakalım nasıl olacak teşekkürler tavsiyeler için

Acıkırsan 9:30 civarı 1 yeşil ekşi elma ve bir yeşil çay iç (ödem atıcıdır)
Eğer doymazsan yatmadan 1 saat önce 1 bardak yarım yağlı süt kaynatıp içine 1 çk tarçın ekle ve iç..
akşam 7 den sonra yemek yemiyoruz ama aç kalmanızı da istemiyorum.. bunları tüketebilirsiniz açlık hissederseniz..

Günaydın :)
Sabah tiroit ilacı içtiğim için suyu normalde 500 ml falan içerdim ama büyük bi bardak hemen kahvaltıdan önce içiyorum..
Tavada yumurta 1 tane pişirdim ama çeyrek bile yiyemedim. Marul havuç dereotu mor lahanadan oluşan salatadan bir tabak yedim içine 1 tam ceviz ekledim az tuz yarım limon yanında 1 zeytin belki misket büyüklüğüne denk gelir süzme peynir yedim. İki çatal ucu ile yoğurt aldım büyük kupa bitki çayı içtim :)

merhaba canlar :KK200:
kahvaltım:1 dilim buğday ekm
1 parça yağsız peynir
1 tatlı.k.z.yağlı yumurta
2 fincan ş.siz cay
öğlen: 1.tatlı kaşığında sotelenmiş hindi göğüs
1 tabak yesil salata limonlu ve çok az tuzlu

akşam menüm yine çorba, yogurt ve günün sebze yemegi olur herhalde...aralarda çok acıkirsam 1-2 tane kuru meyve ya da tarçınlı sütle geçiştiriyorum.
Hindistan ceviz serpilmiş portakal dilimleri de inanılmaz enerji veriyor kızlar mutlaka deneyin:kk77:Bu arada benim ara öğünüm sadece öğlen ve akşam arası...akşama çok yüklenmemiş oluyorum o zaman

Öğle yemeği 2 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek eklenmiş salata ve su başka da bişey demedim :)

Asenacım menün az olmuş canım...Neden yanına en azından 1 kase çorba gibi bir şey eklemiyorsun..Sabah da yumurtanı bitirememişsin canın mı istemiyor yoksa soğuk algınlığın mı var

aslında her öğünümüzde taneli çok sıcak çorba içmeyi alıskanlık haline getirsek süper olucak.Öğlen çorbam vardı fakat hindinin ölcüsü biraz fazla olunca amaaan boşver dedim:işsiz::KK20:aslında ben de yanlış yaptım:KK48::olamaz:Birbirimizi uyarıp motive edelim fıstıklar..

Asenacım menün az olmuş canım...Neden yanına en azından 1 kase çorba gibi bir şey eklemiyorsun..Sabah da yumurtanı bitirememişsin canın mı istemiyor yoksa soğuk algınlığın mı var
Canımsın fazlasını yiyemiyorum okulda çorba varsa diye geldim ama yokmuş tavuk vardı ama bu haliyle yiyeceğim türden değildi, amacım hızlı kilo vermek değil ikinci mide ameliyatından kurtulmak çünkü midem kötü halde, resmen çöplük görevi gördü aylarca, sabahları iki poğaça ne demek.. yatana kadar bu şekilde sağlıksız beslenirdim sonra geceleri yatamaz oldum sancıdan, fıtık tekrarladı, tekrar operasyon dediler ama ben olmayı istemiyorum sağlıklı beslenme ile en azından şikayetleri en aza indireyim :) ara öğünde kefir içtim belki de ondan baya tokum..

kıyamam canım çok geçmiş olsun... haklısın o zaman ..Yanında küçük kavanozda chialı keten tohumlu yogurt götürebilirsin.Gerci kefirde iyi bir tercih olmuş :KK54: öğretmen misin?

kıyamam canım çok geçmiş olsun... haklısın o zaman ..Yanında küçük kavanozda chialı keten tohumlu yogurt götürebilirsin.Gerci kefirde iyi bir tercih olmuş :KK54: öğretmen misin?
Genelde kefir tüketiyorum tadı da çok hoşuma gidiyor.. Evet öğretmenim :) melek çocuklarla çalışıyorum

Benim sabah kahvaltısı yok öğlen 1 kase çorba içebildim
Şu an ara öğün yapıyorum 1 bardak ıhlamurla 1 tane incir yedim akşam çorba sebze yemeği yoğurt yerim büyük ihtimelle

Benim sabah kahvaltısı yok öğlen 1 kase çorba içebildim
Şu an ara öğün yapıyorum 1 bardak ıhlamurla 1 tane incir yedim akşam çorba sebze yemeği yoğurt yerim büyük ihtimelle

Bu şekilde bir menü kabul edilemez.. lütfen bir daha böyle menü ile gelme.. bunun kaçamak yapmaktan hiç farkı yok..
eğer hastaysan ve miden bulandığı için yemiyorsan, proteini yüksek bir şeyler tüket.. tavuk suyu çorba yap, içine bulabildiğin tüm sebzeleri doğra ve pişir onu ye..

Bu topiğin sloganı;

BAHANE DEĞİL,ÇÖZÜM ÜRETİN!

Selam kızlar,

az yemeyin lütfen.. az yiyerek zayıflayamazsınız.. doğru yiyerek zayıflarsınız! Aşağıda yazdıklarımı lütfen bir yere kaydedin ve sık sık bakın!

* öğlen ve akşam ana öğünlerinizde mutlaka çorba olmasına özen gösterin.. çorba sıcak olsun çünkü sıcak çorbayı daha uzun sürede tüketirsiniz, bu da doyma sürenizi dengeler
* mutlaka taneli çorbalar tüketin.. süzme mercimek çorbası yaptıysanız içine şehriye ekleyin ya da bezelye koyun vs.. çorbayı yemenizi istiyorum, içmenizi değil!
* ekmek sadece sabah ve öğlen menüsünde tüketilmeli.. günde maks. 2 dilim! Yapabiliyorsanız mercimekten ya da nohut unundan kendi ekmeğinizi pişirin ama onu da maks. 2 dilim tüketin.. sağlıklı diye fazla tüketmeye gerek yok, önemli olan ruhu terbiye etmek ))
* her ne yerseniz yiyin ama mutlaka tabağınızın yarısı salata dolu olsun.. salata yerine haşlanmış ya da fırınlanmış sebze de tercih edebilirsiniz..
* hafta da 1 kere mutlaka balık tüketin.. ton balığı alırken asla light olanları almayın.. normal alıp yağını iyice süzün..
* makarna yemek isterseniz 1 su bardağı kepekli makarna haşlayıp (yağ-tuz yok) yoğurtla ya da sotelenmiş sebze ile lezzetlendirebilirsiniz..
* süt tüketeceğiniz zaman yarım yağlı olanları tercih edin, kalsiyum daha yüksektir
* her gün 1 kase yoğurt tüketin.. içine ekleyeceğiniz pul biber ve dereotu müthiş yağ yakıcıdır, dileyen bu şekilde de tüketebilir..
* spor mutlaka yapın.. 30 dk toplam ya da 10 dk x 3 kere farklı zamanlarda.. ama o sporu yapın )!
* su tüketemeyenler, içine nane atın, elma atın, limon sıkın vs vs.. bir sürü şekli var.. o suyu için mutlaka ))
* hergün 2 fincan yeşil çay için.. güçlü bir yağ yakıcı ve metabolizma hızlandırıcısı..
* şu anda aklıma gelen bunlar.. ilerleyen günlerde ekleme yapacağım.. Bu maddeleri aklınıza, defterinize, dolabınıza yani kısaca bir yerlere yazın ))

sevgiler

Bugün oğlum rahatsızdı bütün gece ayaktaydık doğal olarak öğlen uyandık sonrasında da habire ağladığı için fırsat bulup anca çorba içebildim öğlen akşam anca doğru düzgün bişeyler yiyebildim
Bu şekilde bir menü kabul edilemez.. lütfen bir daha böyle menü ile gelme.. bunun kaçamak yapmaktan hiç farkı yok..
eğer hastaysan ve miden bulandığı için yemiyorsan, proteini yüksek bir şeyler tüket.. tavuk suyu çorba yap, içine bulabildiğin tüm sebzeleri doğra ve pişir onu ye..

Bu topiğin sloganı;

BAHANE DEĞİL,ÇÖZÜM ÜRETİN!

akşam menüm:
1 kase mercimek corbası
2 kaşık taze fasülye 3 kaşık brüksel lahanası
1 kase sirkeli limonlu yeşil salata
bugün 40 dk bölgesel sporum tamamdır.
ara öğünümde 1 bardak yeşil çay ve 1kuru kayısı1ceviz yedim.
aksam yatmadan hibiskus cayı içmeyi planlıyorum 1 fincan.:KK50:

Selam arkadaslar,

Açık ve net bir şekilde yazıyorum; lütfen boğazını tutamayacak kişiler benim grubuma katılmasın!

Kurallar basit ve net;

1) kaçamak yok! İlk kacamaginizda gruptan cikmanizi isterim! Zayiflamak isteyenlerle yola devam edecegim..
2) spor sart! Bahane uretip, "yapamiyorum" diyenler gelmesin!
3) su sart! Ama bu demek degil ki gunde 5 litre su icecegiz, maks. 3 litre!
4) sok diyetler, 2 gunluk detokslar, ilac kullanarak zayiflamak isteyenler gelmesin! Biz oyle bir grup degiliz!
5) ogun atlamak, hastaligi bahane etmek, ilaclardan dolayi zayiflayamadigini soyleyenler gelmesin! Zayiflamak isteyen çözüm üretir bahane değil!
6) her gun bu sayfaya girip, yedigini ictigini ve sporunu yazmayacak kisilerde gelmesin! Diyet istikrar isidir, cocuk oyuncagi degil!
7) zayiflamayi sadece guzellesmek icin isteyenler lutfen gelmesin, çünkü bu tip kisiler zayifladiktan sonra kitliktan cikmis gibi yemege baslayip, tekrar kilo alacaklar malesef.. bedenimiz copluk degil, her seyi tikistirmayin icine!
8) bu kadar yeter bence )) bunlari okuduğun halde hala diyet yapmaya kararliysan hosgeldin ))

Sevgiler
HOŞBULDUM:KK49::KK52:

Back
X